Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

11.03.2019 | Kaverit, Riita

Minä ja kaverini

Nimimerkki: Badgirl (Alle 12)

Kaverini nimi voi olla vaikka Lola. Lola on maailman ihanin tyyppi. Jos sä Lola luet tätä, mieti sitä mitä luet. 

Tapasimme Lolan kanssa partiossa joskus 6-8 vuotiaina.  Emme silloin niinkään välittäneet toisistamme. Oltiinhan me kaverit varmaan. Mutta kun päästiin samaan ryhmään partiossa seikkailijoihin, meistä tuli parhaat kaverit. No, oli pakko tulla. Ryhmässämme ei ollut muita tyttöjä. Puhuin/puhun Lolasta paljon kotona ja koulussa.

Olimme kaikkialla kolmestaan, minä, Lola ja siskoni, jolle annetaan nimeksi vaikka Anni. Olimme erottamattomat. Meillä oli kaikenlaisia sisäpiirivitsejä ja meemejä. Lola kävi meillä yötä 3 kertaa. Me hänellä yhden kerran. Kävimme leirillä, jonka järjesti seurakunta ja siellä oli tosi kivaa. Meillä oli kaikenlaisia salaisuuksia ja tavoitteita.

No, mietittekö miksi sanoin oli? Koska meillä meni välit poikki tammikuussa. Ja vain ja ainoastaan sen takia, ettemme tulleet partioon. En syytä siitä Lolaa, olihan se meidän vika, ettemme saaneet kyytiä. Ensin olin vihainen. Mutta Lola, jos sä luet tätä, muista, etten mä sua sen takia vihaa. Mul on ollu viimeaikoina hirvee ikävä sua, ja meidän ikimuistoisia seikkailuja. Mä uskon, et me palataan yhteen. Ja tähän tää loppu. Mä en kertonu lähellekkään kaikkea, mut ottakaa tästä opiksenne. Tehkää kaikkee tyhämii kavereiden kaa. Ei se haittaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *