Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

27.05.2016 | Kiusaaminen

Miksi

Nimimerkki: ~tuntematon~ (12)

En tiedä haluuaako paras kaverini olla ystäväni. Hän on koko ajan muiden kanssa. Jään yksin välitunneilla ja yritän esittää että haluan olla yksin. Kaikki määräävät minua ja kohtelevat sylkykuppina/ovimattona. Kaikki vihaavat minua ja pitävät outona. Muut levittävät juoruja minusta koska yritän sopeutua joukkoon. Kaikki kiusaavat minua ja opettajalle se on pieni asia.

Kun tein kaverilleni kyselyn vihkooni ja näytin mitä vastauksia oli eniten. Hän halusi nähdä muutkin eniten vastaukset. En antanut koska hän olisi kuitenkin halunnut vastata uudestaan. Koska en antanut katsoa hän piirsi minusta pilakuvan.

Muut sanovat minua läskiksi vaikka en ole, olen melkeinpä luokkani laihin ja olen alipainoinen. Olen ehkä liian alistuva mutta en mielestäni. Lopetan ehkä kaikki välit kavereitteni kanssa poistan instagramin ja whatsappin. Haluan olla välillä yksin ja sillon he vasta haluavat olla kanssani ja tehdä pilkkaa minusta, kiusata, hyppiä päälle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

I<3cats

27.05.2016 16:18:45

Minulla on on vähän sama ongelma. Kaveirra on miuta kavereita, poikia ja ihastuksia. En usko oikein usko että paras kaverini on paras kaverini. Joskus minäkin vain haluaisin olla yksin. Ja niin usein olenkin. Varsinkin koulun jälkeen. Yritä selvitä! :)

PS kirjoitin myös tarinan omista ajatuksistani Erilainen ja ehkä vähän yksinäinnenkin

Tsemppiä sinulle!

 

Anonyymi

19.09.2021 14:27:15

rakastan itsekkin koiria itse murha ei kuitenkaan kannata
ps: vastailen näihin juttuihin aika paljon kannattaa mennä kattoo saanks "mä vaan kuolla?" tarinan kommentit vastasin sinne omia kokemuksia miksi itsemurha ei kannata