Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

15.03.2017 | Kaverit

Miksi halusin muuttaa ;(

Nimimerkki: Emilia :)) (12)

Moi! Oon Emilia oon ennenkin julkassu tänne tarinan nimeltä ”Yksinäisyys on pelkoni”. Mutta ei mulla muuta asiaa eli mennään vaan tarinaan!

Kaikki alkoi kun alotin kokulun. Olin tuntenut tämän kyseisen pojan silloin jo viisi vuotta. Mä en ollu sillon mitenkään ihastunut häneen mutta tykkäsin hänestä (PALJON) ihan kaverina harmi että menetin senkin. Hän oli niin ihana! No eli ne 3 blondii joista kerroin toisessa tarinassa niin siis kutsun niitä Hannaksi, Anniksi ja Elinaksi. Niin ne ei tykänny pojista ollenkaan ja ei halunnu olla niitten kaa mitenkaa tekemisissä. Mut mä halusin olla niitten kaa. Mun piti valita olisinko poikien vai blondien kaa… En valinnut joten musta tuli side joka piti tytöt ja pojat yhdessä.

Oli myös yhet toisetki tytöt jotka oli sellasii erimaalaisii ja sillee, niin mä tykkäsin niistäki ja olin niittenki kaa ja yhdistin neki poikiin ja blondeihin. Sitte mua alettiin kiusata (josta voitte lukee mun ”Yksinäisyys on pelkoni” tarinasta) ja mä murruin joten halusin lähtee pois. (Okei.. Oon hypänny aiheesta mutta lukekaa silti loppuun.) Sit mä muutin tunnin matkan päähän (Oli siis muutenki aikomus muuttaa pois mutta jos en ois halunnu nii ei oltais muutettu.) Nii siinä se meni en oo ollu vuoteen tekemisissä sen pojan kaa ja mul on niin ikävä, että tekisin iha mitä vaan että voisin palata takas kouluun. Ja ainii sillon se poikien, blondien ja erimaalaisteen side katkes ja nyt ne (yhen blondin mukaan) ei oo mitenkää tekemisis.. Siis koska lähin 🙁

Mutta aika sekava oli toi tarina =) Mut kiitos kun luit ja moi moi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *