Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Miksi elämäni on kamalaa? #2

Nimimerkki: Nimetön tyttö ()

Oon kirjottanu tänne jo aikasemmin. Voit lukea tarinan jos tahdot. Mutta siis nimimerkkini nimetön tyttö lähti siitä, että kiusaajani keksi aina uuden haukkumanimen. Ihan kuin minulla ei olisi ollut nimeä. Kiusaamista ei enää ole tullut sen jälkeen, kun hankin paremman puhelimen. Se sattuu. Että puhelin merkitsee niin paljon. Olen myös lukenut paljon kaikkia teidän tarinoitanne. JA PALJON TSEMPPIHALEJA TEILLE!!!

Olen aina ollut herkka ja minulle tuli kauhea olo siitä, että minä puran tunteitani siitä että minua on nimitelty, kun teille on sattunut kaikkea kamalaa. En tiedä mten enää jaksan, kun maailma on niin julma teille muille. Teitä on kiusattu pitempään kuin minua, teille on sattunut ikävämpiä asioita niin mitä minä täällä valitan turhasta. Tai nosiis ei se turhaa ole, mutta teille on sattunut kamalampia asioita. Niinkuin viime kerralla sanoin, en halua itsemurhaa mutta haluan uuden aloituksen. Haluan löytää itseni. En halua elää tässä fantasiamaailmassa jossa kaikille käy hyvin. Sen sijaan haluan autaa muita ja estää kiusaamista.

Jos olet kiusattu PALJON TSEMPPIÄ SINULLE!!! OLET IHANA, AINUTLAATUINEN EIKÄ KUKAAN SAA TEHDÄ SINULLE PAHAA. Puhuminen auttaa. Mutta ei aina kun kiusataan. Ei sitä pientä kiusattua kiusaaja kuuntele. Mutta aikuista kuuntelee. Joten älä häpeä kiusaamista, vaan kerro rohkeasti aikuiselle!!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *