Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

MIKS OON NÄIN VÄSYNYT MUN ELÄMÄÄN?

Nimimerkki: reggaeton_artistiböö (19)

Hei, en tosiaan tiiä mitä kirjoittais. Mutta noniin aloitetaan…. Mä oon miettiny ainakin 2 vuotta mun elämää, en osa vieläkään päättää mikä se on se oikee suunta mihin mennä. Eikä mulla paljoakaan oo kavereita. Vuonna 2019 syksyllä mua alettiin kiusaamaan aika pahasti, onneks se on jäänyt vähemmälle.

Nyt kun ollaan vuodessa 2021, oon siis aika katkera ku rupeen aina itkemään herkästi. Ja siis kun rupeen miettii sitä 2019 syksyä, niin kyllä kyyneleet alkaa valua alas poskelta. Mutta mulla on melkein joka päivä paha olla. Tuntuu siltä että kukaan ei auta siinä asiassa, tuntuu että mun ”kaverit” on silloin musiikki, biisien kirjoittaminen ja englanninbuldoggi.

Siis tosta biisien kirjoittamisesta, se on mun yks parhaista harrastuksista, mutta mä olen päättäny ja suunnitellu että siitä tulisi mun ammatti. Siis sillä tavalla että mä tekisin ”reggaeton” musiikkia, koska espanjan kieliset tekevät sitä. Ja mä osaan puhua espanjaa aika hyvin koska olen semmoisella kurssilla.

Mä siis tarvitsen todella paljon apua. Olis ihan juttelemisen tarve. Mun pitää saada tää paha olo pois mun sydämestä mutta miten? Tuntuu että olis vaa omissa maailmoissa ihan sama mis oon ja mitä kertoisin ei kukaan kuuntele, silloin tulee semmoinen mieli ja tunne. Ekana tosta mielestä, tulee esim. semmoinen itkuinen ja katkera mieli.. Mua auttaa esim. piristyy Nicky Jam (on siis reggaetonartisti yks kansainvälisistä artisteista).. Siis sitä tarkoitan ettö hänen musiikki. Ja ne ketkä nyt aikovat lukea tämän, toivon että ymmärrätte mua.. Kiitos!!!! Muchas gracias!! Vielä espanjaa kirjoitin.. Mutta semmonen tunne tulee eiks kukaa halua olla mun kaveri? Tai silleen.. Muistakaa laittaa kommenttia oliks tarina huikee vai ei.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

25.10.2021 17:49:45

Näistä paikoista löytyy apua ja kuuntelija.
https//sekasin247.fi
https//nuortennetti.fi
Nuortenlinkin nettineuvonta, tukinet, psygologi/kuraattori...