Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

06.10.2021 | Ihastuminen, Ihastus

MIKS AINA MÄ

Nimimerkki: VoiskoJokuAuttaa (12)

Moi! MULLA ON MENNY MOTI… Kun eilen katoin peiliin kaikki oli hyvin… EI ENÄÄ! Mulla on ihastus (vaikka ronja) josta tykkään tottakai. MUTTA yks toinenkin tykkää siitä ja mun ihastuskin taitaa tykätä siitä koska se kokoajan juttelee sen kaa ja aina kysyy siltä matikassa apua vaikka se on toisella puolella luokkaa ja mä sen vieressä ja oon meijän luokan paras matikassa.

Mut syy miks kaikki ei oo hyvin on että annoin pakit aika tylysti yhelle tytölle kun en ajatellut yhtään. Ja jotenkin tuntuu että mulla on vielä pienemmät mahkut ”Ronjaan” sen takia… Mut se joka mua kysy nii kuulemma oon hauska ja sillee mut sit ”Ronja” nauraa vaan sen toisen vitseille. No okei kans mun. Mut pääosin sen toisen vaikka ne ois iha huonojaki. MITÄ MÄ TEEN VÄÄRIN OON SILLE PALJO KIVEMPI KUN MUUT JA PALJON KIVEMPI KUIN MUILLE TYTÖILLE!!
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(6)

Location

En haluu olla ilkee

14.10.2021 12:57:52

Ei pahall.
Mut selkeästikään sun ihastus ei ole kiinnostunut susta ja se ei nyt mitään varsinaista ongelmaa oo ainakaan mun käsittääkseni Joo mä ymmärrä et se voi sattuu ja tälleen jos sä tuut niinku torjutuksi tälleen mut sehän itse annoin pakit Sille yhdelle tytölle ja sen lisäksi Kaikilla ei ole samanlainen huumorintaju joten se ei välttämättä nähdä sun vitseille sen takia että niinku niinku se vaan sillä on vaan erilainen huumorintaju ja se lisäks niinku ei vielä pahalla mut niinku niinku niinku niinku niinkun niinkun niinkun niinkun niinkun niinkun niinkun niinkun niinkun niinkun niinkun noin niinkun niinkun niinku niinku en niinku millään pahalla oikeesti mut siis selkeästi käy kiinnostunut susta ainakaan sillä tavalla Ja saatat olla silleen vaan joku sen luokkalainen se se ei niinku välttämättä edes pidä sulla sen kaverina sinällään et se vaan niinku et sä oot sille vaan joku sen luokkalainen tiedän että menen asia on vaikea kohdata mut se niinku silleen niinku yksinkertaisesti kaikki jutut ei toimi ja kaikki tyypit Ei Joo niin sanotusti niitä oikeita sulle eli toisinsanoen ei vaan niinku mikä sana on niinku sä et oo Miten tyyppiä ja joskus joku tykkää susta niin se ei välttämättä tossun tyyppiä sä annat sille yhelle tytölle pakit niin nimenomaan niin kuitenkin niin niinku se Niin sitte Tuntuu varmaan samalla kun susta sen lisäksi No niinku sillä sillä sanotaan niinku sä sanoit Eli silleen niin sanotusti Ronjalla niin sillä on erilainen huumorintaju ja se ei vaan tykkää susta ja sillä selvä Ei millään pahalla

Ei nimeä

23.11.2021 16:42:01

Koettu! Toi on niin rasittavaa. Mul on kans yks ihastus mut se tykkää mun yhestä parhaasta frendistä. Tiedän et nää kaks ei vois olla yhessä (koska toinen on homo) mut silti mua ärsyttää et mul ei oo sen tytön kaa mahkui kosk se ei tykkää musta.
Tsempii hei!

Tuki

25.12.2021 15:24:36

Anteeksi. Jos ”Ronja” ei pidä sinusta ja päätyisitte yhteen ette olisi onnellisia. 2 vuotta sitten minulla oli ihastus mutta hän deittaili parhaan ystäväni kanssa joten ajattelin että jos hän ei pidä minusta ei hän ole minulle tarpeeksi hyvä koska itseään pitää rakastaa enemmän kuin ketään muuta ja sinulla on varmasti Markut muihinkin jos olet noin fiksu ja kiva.

Tuki

25.12.2021 15:25:45

Siis mahkut muihinkin

pihkas

20.02.2022 14:10:56

moi ooon itekkin ihastunut en ees pysty miettii mitää muutakun sitä mun ihastusta koko luokka tietää et tykkään siit ja oon yv kertonu sille et tykkään siiit ja se on vastannu et okei kiva tietää ja siihen perään hymiö emoji ja joka maanantai koulun jälkeen ollaan sellasessa meiän yhteisellä tunnillla ja ku istutaan vierekkäin niin katse kontakti aika paljon kohtaa ja se yleensä kertoo mulle sielä vitsejä ja kysyy apuu et juu ja kerran sielä tunnilla meillä oli siainen ku se ope joka ois opettanu oli pois ja se siainen luuli et päästään 14.50 mut se ois loppunu 14. 30 jotes myöhästyttiin bussista ku me mennään bussilla kouluun ja bussilla kotiin ku meiän koulu on renpassa niin jotes ollaan siirossa toisessa koulussa ja me ei mennä julkisella busill vaan koulu bussilla ja siis no me myöhästyttiin siit bussista ja no sitten munihastus soitti sen iskälle et tulee hakee niin ja sit se mun ihastus sano mulle et voin tulla sen kyydil ja tietenkin vastasin joo punastuneena ja myös on tosi usein mä ja mun kaveri ja mun ihastuksen kaveri ollaan ulkoiltu ja leikitty lipun ryöstöö mut oon kade ku mun paras kaveri tykkää kans siit ja tuntuu silt et se mun paras kaveri ois yrittäny viedä sitä mult pls voiko joku kertoo et tykkääiskö se must ns veikatkaa

Anonyymi

13.08.2022 14:58:40

Mä niin tiiän vähän liianki hyvin että miltä toi tuntuu. Voi hyvin olla et ”Ronja” tykkää susta mut ei ihan vaikuta siltä.