Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Mikä Vitun poikatyttö?

Nimimerkki: Clara_ (12)

Moi oon 12v tyttö. Mun tarina alkaa sillä, et tykkäsin tai tykkään jalkapallosta. Se ei kuitenkaan sovi muille tytöille tai en sovi niiden antamaan muottiin. Tilanne ei välttämättä kuulosta pahalta, mut sitä ette tiiä oon herkkä ja heikko 6. luokalle menevä tyttö. Mut kaadetaan, mua revitään, lyödään, potkitaan jatkuvasti ja perään huudetaan, et ”pojat jaksaa nousta”. Mä en oo poika!

Se alko sillä et tein yhen viillon ja sen jälkee toinen tuntu hyvältä. Sit lopetin syömisen, sain anorexian. Sit viiltelin veitsellä käteeni tekstin I’m fine. Sitten oli hyvä olo, kunnes seuraava päivä tuli. Käytin tapani mukaan jalkapallovaatteita ja taas kerran tytöt tuli. Ne repi yhteisvoimin kaikki 6 mun vaatteet riekaleiks. Sit ne huus, että ”ethän sää oo mikää vitun tyttö oot, ku joku transu”.

Siihen loppu se. En menny enää kouluu enkä kertonu kellekkään syytä. Sit ajattelin et seuraavaks ku pääsen Poriin nii upotan itteni pois ja niin aion tehä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Tuuli Nuortenlinkistä

18.06.2018 11:40:06

Hei Clara_ ja kiitos tarinastasi!

Olen pahoillani, että olet joutunut rankan kiusaamisen kohteeksi, mutta muistathan, ettei vika missään tapauksessa ole sinussa! Sinulla on oikeus harrastaa haluamaasi lajia, käydä koulua rauhassa ja olla juuri sellainen kuin haluat olla. Kenelläkään ei ole oikeutta koskea sinuun kuvaamallasi tavalla tai huudella sinulle loukkaavia asioita!

Oletko kertonut kiusaamisesta ja vanhemmillesi ja koulun aikuisille? On tärkeää, että aikuiset tietävät tilanteestasi ja siitä kuinka paljon kiusaaminen vaikuttaa elämääsi, jotta he voivat puuttua asiaan. Aikuisten tehtävä on hoitaa tilanne niin, ettei sinun tarvitse siitä huolehtia. Kertominen on tärkeää myös siksi, että pääset purkamaan kiusaamisen herättämiä ajatuksia turvallisesti aikuisen kanssa. Muistathan myös, että sekasin-chatissa ja Nuortenlinkin nettineuvonnassa voit halutessasi purkaa ja pohtia näitä asioita.

Puhuminen usein helpottaa omaa oloa ja auttaa muita auttamaan. Tilanteesi on ikävä, muttei suinkaan toivoton!

Anonyymi

19.06.2018 16:35:56

Hei Clara_
Mä niin pystyn samaistumaan suhun, mä en tosin koskaan kokenut fyysistä kiusaamista
Muhun sattuu 2 vuotta niin paljon, kunnes kerroin siitä ensin mun ystävälle ja sit aikuiselle
Sä tulet selviämään kiusaamisesta kun kerrot asiasta
Sä tulet selviämään kaikesta kunhan et luovuta
Clara, älä jätä tätä maailmaa, koska sä oot niin tärkee ja niin kaunis eikä tää maailma koskaan tuu selviämään kauniiden ihmisten katoamisesta
Jää vielä <3

Anonyymi

16.07.2018 18:08:00

You can do it Clara! Näytä niille ahdasmielisille kuka on pomo! Älä vajoa kuoppaan vaan näytä että sä oot ihan yhtä tyttö kun nekin, jos siis haluut olla. Jos et haluu olla, näytä niille että on täydellistä olla myös se mikä haluut olla.

Sano niille et sä oot tässä maailmassa sen takii et sä saat tehä mitä haluut, jos ne ei hyväksy sitä niin se on niiden häpeä, ja voi kaivautua omaan muottiinsa. Tärkeintä on et sä elät. Katsotaan sitten niiden ilmeitä kun sä pääset huippu jalkapalloilijaks ja tienaat enemmän päivässä ku ne p askiaiset kuussa.