Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

02.08.2023

MIKÄ ON MUN SEKSUAALISUUS??

Nimimerkki: Outo tyttö, tai mikä nyt onkaan (12)

Oon siis tyttö, mut haluisin aina välillä olla poika ja se on lähiaikoina kasvanu. Tykkäsin ennen vain pojista ja se oli ilmiselvää, et oon hetero. Oon aina hyväksyny kaikki sellaisina ku ne on, et mua ei haittaa se esim yhtään et kaks meidän luokan tyttöö on lesboja. Kaikki saa tykätä kenestä haluaa ja piste. Mut sit kerran se tapahtu. Ihastuin yhteen mun luokan tyttöön ja tykkään siitä vieläkin, kohta oon tykänny siitä jo yli puol vuotta. Olin siis ennenkin tykänny tytöistä, mut vaan niiku sekunnin ajan. Sellasii lyhyitä ihastuksii mul on ollu monta poikiakin kohtaan. Niistä en välitä yhtään, kun ne kestää max pari min.

No, kun ihastuin siihen tyttöön, ni ajattelin heti tietty et sehän on vaa sellanen lyhyt pikku juttu, mut ei. Sit ku se oli kestäny jo pari päivää, kohta viikonki, ni aloin jo ihmettelee. Olinko mä lesbo? Vai bi? Vai mikä? En ois ikinä kuvitellu, et just minä olisin ollukki lesbo, ku olin aina ajatellu kui söpöi ja ihanii pojat on ja halunnu olla itekki poika. Aluks se oli jotenkin niin hirveen outoo ja samal ihanaa. Tuntu vaa niin oudolta tykätä ekaa kertaa tytöstä kunnol. Sit rupesin ajattelee myöhemmin, et mä en tykkää pojista enkä tytöistä vaan henkilöistä jotka on ihanii ja söpöi yms. Ja niiku ajattelin ne vaan niinä itsenään enkä tyttönä tai poikana. Ja niin se on oikeestaan vieläkin. Nyt oon jo tottunu siihen kunnolla, et tykkään siitä, se ei häiritse mua yhtään tai oo outoo. Mut mietin vaa, et oonko bi vai mikä, kun tykkään molemmista? Vai trans tai joku, ku haluisin olla poika? En tiiä ite yhtään. Jos te tiiätte ni voitteko kertoo?

En oo kertonu kertaakaan kellekään, kun oon tykänny tytöistä ja en muutenkaan koskaan kerro mun ihastusta muille kun mun kavereille ja kerran ku olin nuorempi ni mun veljelle. En edes haluukkaan, kai. Ois sellai kiva kertoo tästäki mun puolen vuoden ihastuksesta jollekki, mut en tiiä kenelle. En ainakaan mun vanhemmille, sisaruksille tai kavereille yms! En vaa viittii tai haluu, tai nii. Mitä mun pitäis tehdä?! Kerronko silti niille vai en? Ja jos en, ni kenelle sit, vai en kellekkää? Haluisin vaan tietää, et mitä mun pitäis tehdä ja mikä mun seksuaalisuus on. Tähän mennessä oon ajatellu et oon bi, mut enemmän hetero, emt. Kertokaa pliis!! Tarvisin apuu tässä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Nuortenlinkki

02.08.2023 09:25:26

Moi ja kiitos tarinastasi :) Nuorena vielä rakentaa omaa identiteettiä ja minäkuvaa ja ymmärrän, että voi olla suuri tarve antaa jokin määritelmä omalle seksuaaliselle suuntautumiselle ja sille kuka on. Suosittelen sua lukemaan Nuortenlinkin bloging "Lokerointi ja normista poikkeaminen nuoruudessa", siinä SETAn työntekijällä on loistavia pointteja tästä aiheesta :) myös Nuortenlinkin Nettineuvontaan voi kirjoittaa ja miettiä meidän seksuaaliterapeutin kanssa näitä teemoja.

öl

01.06.2024 04:03:30

Hei! Tosi hienoa että olet osannut miettiä asiaa noin hyvin. Ensinnäkin ei tosiaankaan ole väliä tykkääkö tytöistä vai pojista tai ehkä molemmista. Se että molemmat pitäisivät toisistaan on se tärkein asia. Toiseksi asiaa voi olla tosi vaikea sanoittaa. Itsellänikin oli epävarmuutta seksuaalisuudestani kun olin 12. Se oli minulle silloin hiukan ahdistavaa mutta ajan kanssa huomasin ettei sitä tarvitse pelätä. Sinulla ei myöskään ole mikään kiire päättää seksuaalisuudestasi nyt ja heti. Muista että ennenkaikkea sinä olet sinä ja siksi arvokas.