Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Mikä mua vaivaa?

Nimimerkki: Multaloppuuelämästämoti (13)

Moi! Oon 13-vuotias tyttö ja haluan kuolla. Vaikka mulle ei oo todettu mitään masennusta tai ahdistuneisuutta musta silti tuntuu tosi pahalta ja masentuneelta ja ahdistuneelta. Mua ei oo ikinä kiusattu koulussa ja ystäviäkin löytyy. Nyt vaan tuntuu siltä että arki on yhtä suossa rämpimistä päivästä toiseen eikä mikään tunnu oikeen miltään. Oo aina vähän tuntenut ettei mun elämässä oikeen oo mitään sisältöä ja oon verrannut mun elämää toisten elämään liikaa. Kaikki ihmiset joista oon välittänyt eniten on jättänyt mut yksin ja nyt kun mulla on ystäviä tuntuu että ehkä mä työnnän niitä mun elämästä pois puolivahingossa vaikka pelkäänkin niitten menettämistä. Musta tuntuu ettei kukaan oikeen tykkää musta varsinkaan  pojat vaikka en tiiä mitä vikaa mussa on. Kukaan ei oikeen snäppää mulle paitsi lähimmäisen frendit ja se tuntuu vähän epäreilulta kun toisen puhelimet kilkattaa kokoajan. En osaa nauttia elämästä ja tuntuu että elämä on yhtä paskaa vaikka toisen silmin se varmaan näyttääkin hyvältä. Haluan vain pois, kuolla. En jaksa enään. Mietin vaan joka ilta ”mikä mua vaivaa?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

joku

19.05.2021 07:16:40

Hei tsemppiä sulle<3 Toivottavasti pääset kuolemanhalustasi eroon mahdollisimman pikaisesti. Kannattaa kertoa esim kaverille tai luotettavalle aikuiselle!

?

07.06.2021 07:37:44

Moikka ! ?

Tosi kurjaa.
Mustakin tuntuu välillä siltä, ettei mun elämässä olis tarpeeks sisältöä.
Yritä olla miettimättä tota, tee kivoja asioita ja nauti elämästä.
Mee juttelemaan esim. kuraattorin kanssa, jos tuntuu siltä.
Oot ihana ihminen ! ?

Tsemppiä ! ?

?

07.11.2021 14:01:00

Elämä on joskus todella tylsää, joskus musta tuntuu että maailma olisi parempi paikka ilman mua, tsemppiä! Ja mulla on neljä pikku sisarusta, joten elämä on välillä rankkaa...?

Ei nimeä

24.11.2021 17:26:22

Vaikka nyt tuntuukin tolta älä heitä elämääs hukkaan! Mehän eletään täällä vaan yhden ainoan kerran ja siitä pitää ottaa kaikki irti!
Tsemppiä. =)