Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

25.09.2017 | Ahdistus, Masennus

Mieli on myrkyllinen

Nimimerkki: Erilainen (13)

Todellakin hei. Eiks mun mieli ala oleen liian myrkyllinen mulle, ku se saa mut luulemaan että kaikki vihaa mua, mä luulen jokasen naurun liittyvän muhun, ja rupeen näkemään näkyjä koska mua ahdistaa liikaa. Musta on nyt tosi kauan tuntunu et en voi jatkaa näin, en mä jaksa tätä kauaa. Hei tässä mä edelleen oon, vaikka muuta luulen. Yksinkertaisesti siksi oon täällä koska en mä uskalla tehä mitään. En uskalla koska en halua olla se joka ei jaksanut enää.

Pitää lähteä, ennenkun kaikki hajoaa käsiin, miljooniksi pirstaleiksi ja kaikki tajuaa kuinka idiootti mä oikeesti oon, ettei musta mihinkään oo.. vaan paino, paino joka hajottaa kaiken miljooniks paloiks ja pilaa kaiken joka päivä, miten kukaan ees on ikinä mua kestäny. en oo ikinä tajunnu miten ihmiset voi sitoutua johonki ihmiseen, vaikka tietää et kaikki hajoaa heti kun jostain saa kii, hetiku oot kadonnu nii katoot myös mielestä eikä sul oo enää mitää väliä ikinä, miten oliskaa ku ei ketää ikinä oikeesti kiinnostnu, tää maailma on vaan yks iso vale jolla yritetään vaan pitää meiät elossa ja tyytyväisinä.

Silti aina yksin ollessani mietin sitä, mitä jos nyt lähtisin, mitä jos mua ei olis enää? Mitä jos nyt hyppäisin, mitä jos en jaksakkaan enää.

Mä oon nykyään niin sekava etten oo varma mistään. Oon kuitenkin ilonen, et omistan ne muutamat nettikaverit jotka jaksaa tukee mua, kiitos heille.

Suosittelen edelleen muille että puhukaa, puhukaa ennenkun mieli on liian myrkyllinen.

Moikka.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *