Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

09.05.2016 | Masennus, Ystävyys

Meneekö tää koskaan ohi…

Nimimerkki: TN (Alle 12)

Mä olen ollut pienestä asti ujo mutta 2015-2016 vuonna musta tuli viälä ujompi… 2015 syksyllä kun koulut taas jatkui, niin mä alotin kolmannen luokan. Alussa mä olin paljon mun vanhojen kavereitten kaa tai yksin. Mä en viitannut tunnilla mutta opettajan mielestä muuten tehtävät oli hyvin tehty. Opettaja ihmetteli pitkään että miks mä en viittaa tunnilla taikka puhu.

Se oli suurinpiirtein joulukuu kun mä en pystynyt meneen kouluun koska mua ahdisti ihan sikana mutta äiti ei uskonut… olin monta tuntia ulkona kylmässä kunnes menin jutteleen koulun terveydenhoitajalle. Siinä sain kerrottua tästä jutusta ja se helpotti hieman. Sitten tapahtui iso asia, mä sain parhaan YSTÄVÄN, Annan (nimet muokattu). Annan kaa me oltiin oltu jo pitkään parhaita kavereita mut sit se muuttu parhaiks ystäviks.

15.12.2015 mä sain poikäystävän jota mä rakastan vieläkin, me ollaan erottu ehkä 2-4 kertaa mut aina me ollaan palattu yhteen. Ne erot otti koville joka vaikutti mun mieleen ja olin melkein masentunut… Terveydenhoitaja epäili että mulla olis paniikkihäiriö ja sitä selvitellään vielä, mut mä toivon että mä en tarvis lääkkeitä.

Joka aamu mä toivon että olisi ilta, jotta saisin vain nukkua. On mulla kivaakin joka päivä mutta silti haluaisin vain päästä nukkumaan. Joka päivä mä katon peiliin ja etsin itsestäni vikoja, ja joka ikinen päivä mä löydän niitä lisää… Meneekö tää koskaan ohi?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Gee

12.05.2016 07:39:54

Menee ohi, nyt yritä vaan jaksaa niin ajan kanssa helpottaa! <3

Anonyymi

26.05.2016 12:48:15

Jos oot alle 12 niin ei ehkä kannata alkaa noihin ala-aste suhteisiin jos ne oikeesti masentaa. Ei oo järkee jos eroaa 2-4 kertaa ja aina takasin yhteen, mielestäni se ei ole aitoa.