Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Masentunu

Nimimerkki: jokuvaa (13)

Eli siis, olin ala-asteella tosi ilonen ja omalaatunen tyyppi jolla oli mota kaveria. Kolmosella meidän luokalle tuli yks tyttö, joka oli 6. luokkaan asti mukava tai niin ainakin luulin… Ne puhu musta ja monista muista p*skaa selän takana mut en huomannu sitä. Se myös haukku joskus mua päin naamaa koska oltiin aika usein kolmisteen yhen toisen mun kaverin kanssa. Joo sillo se ei mua oikeestaa ees kiinnostanu niin paljoo, mu nyt o ruvennu kiinnosta aika paljon enemmän. Ku päästiin ala-asteelta pois, mul rupes menee tosi huonosti. Mä ryyppäsin, poltin sähköö ja röökii. Nuuskaanki melkee eksyin mut en ihan.

Harrastan jalkapalloo ja mun joukkue on tosi kiva ja tullaan hyvi toimee. Ollaan lähos Barceloonaan pelimatkalle ja kerätän rahaa käymällä semmotteis talkoissa missä täytetään tuotehyllyjä kauppoihi. Siel sitte availtiin laatikoit mattoveitsil ja sain päähänpiston ahistuksis mennä viiltään vessaan mun käteen kaks aika syvää haavaa. Mun kaks kaverii huomas et mul ei ollu kaikki ihan kunnossa siellä eikä missään muaallakaan. Ne sit kysy et onks mul kaikki hyvi ja tietenkin vastasin että on. Kun oltiin tulossa sieltä kotiin niin rupesin sitten miettimään että onkohan mulla kaikki ihan kunnossa. Silloo tajusin kaiken, mua oltiin kiusattu ja kiusattiin vielkii, olin viillelly, mul oli tosi paha olla koska tuntu et ketää ei kiinnostanu pätkääkää. Sit pistin sille mun toiselle kaverille viestii et mulla ei oo oikeesti kaikki kunnos. Siinä vaihees en oikeen tienny mikä mul oli. Sitä si jatku, mulla oli tosi paha olo. Itkin joka yö itteni uneen ja viiltelin viel enemmän.

Sitten yhtenä aamuna äitinä huomas että mulla oli jälkii kädes ja kysy että mistä ne on tullu. Jouduin siinä si tietysti kertoo kaiken. Mentiin sinä samana päivänä si puhuu terkkarille ja myöhemmin kuraattorille joka si päätti et vaihdoin luokkaa. Kävin koulupsykologil ja mul oli silti vielkii tosi paha olo ja ny oon menettäny suurimma osan mu tunteist. En osaa enää nauraa oikeesti, mua ei kiinnosta yhtään mikään, oon tosi väsyny koska en saa illalla unta eikä mikään huvita. Nyt oon menos lääkärille ja ne hankkii mulle oikeeta apuu. Mul menee vielkii huonosti mut onneks mul on ees se mun yks tosi hyvä kaveri kuka välittää musta tosi paljon ja auttaa mua. Mul on itetunto ihan maassa ja haukun iteeni tosi paljon. Oon vielki 7. luokal mu en oo ollu yhteyksis niitten kiusaajien kanssa. Viiltely ei oo loppunu ja oon suunnitellu montaa itsariiki lähiaikoin mu ennoo viel uskaltanu kokeilla vaik joskus haluaisinkin… Toivottavasti saan kunnon apuu jostai etten päädy itsariin..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Marsuli

02.01.2017 19:53:24

Toivon sulle kaikkee hyvää ❤

Ihmispaska

01.02.2017 21:34:26

Mullaki on samoi ongelmii…vaikka tiiän että tarvisin apua heti mun mieli ei anna mun hyväksyy sitä:/