Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Masennus ja viiltely

Nimimerkki: VP (16)

Olipa kerran tyttö joka oli ensimmäiseltä luokalta asti pienessä luokassa, jossa häntä kiusattiin. Tytön vanhemmat erosivat, kun tyttö oli 14 vuotta vanha, mutta sitä ennen tytön vanhemmat riitelivät joka päivä. Tyttö ja hänen sisaruksensa joutuivat kuuntelemaan sohvalla huutoa päivittäin. Tytön äiti muutti pois ja tyttö muutti äidin mukana, kun muut sisarukset jäivät isän luokse asumaan.

Tyttö halusi kuolla jo silloin ja menikin sillalle aikomuksenaan hypätä. Sillalle tuli kuitenkin vanhempi rouva, joka sanoi ”älä hyppää, sinulla on vielä elämä aikaa”. Tyttö ei hypännyt sillalta, vaan kuunteli rouvaa. Tyttö meni kotiin ja sanoi äidilleen ”Minä meinasin hypätä sillalta alas, mutta vanha rouva tuli ja muutti mieleni sanoillaan”.Tyttö muutti tammikuussa Kuopion sijoitukseen ja meni siellä kouluun.

Tyttö oli ihastunut poikaan ja alkoi seurustella tämän kanssa 7. luokalla. Kaksi viikkoa myöhemmin he erosivat.Tytön kiusaaminen jatkui taas: yli puolet koulusta kiusasi tyttöä, koska tämä oli liian lihava ja eronnut pojasta. Eropäivästä lähtien tyttöä on kiusattu koko ajan.Tyttöä alkoi masentaa ja hän sai lääkkeet siihen, mutta masennus jatkui ja viiltely alkoi. Kun tyttö käveli kaupungilla, kaikki ihmiset katsoivat tytön käsivarsia, joissa oli viiltelyjälkiä.

Tyttö joutui laitokseen ja siellä kaikki teräaseet otettiin pois, ettei tyttö tee mitään pahaa itselleen. Tyttö on vieläkin laitoksessa, mutta enää hän ei ole masentunut eikä halua viillellä itseään. Laitoksen työntekijät ovat auttaneet tyttöä.

Ps. Tarina on tosi ja kertoo vaikeasta elämästä
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

12.12.2018 12:06:02

mulle voi tulla puhua ig tiili on reettaviivi1