Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

masennus, ahistus ja itsetuhoisuus

Nimimerkki: sadepilvi (14)

Tää ite tarina juurtaa itsensä varmaa oikeesti ala-asteelle ku mua kiusattiin 2-5lk. Sitte olin koko 6lk ajan stressantunu yläasteelle menemisestä, että mua alettais taas kiusaamaan enkä pääsis kavereittenkaa samalle luokalle. No lopulta me kuiten päästiin mutta 7lk oliki sille täyttä helvettiä tai siis alkuvuodesta ei ollu mitään ongelmaa mutta sitte meijän luokkaan kehitty hirveetä draamaa ja puhuttiin paskaa monesta tyypistä vähän porukasta riippuen.
Nohhh lopultahan tää sitte käänty sillee että mä menin sanoo yhen (1) jutun väärin ja KAIKKI puhuki sit yhtäkkiä paskaa musta ja tietenki mä sain tietää siitä. Elin vaa sit 7lk loppuun ja ekalla kesälomaviikolla satutin itteeni ekaa kertaa. No sit olinki varmaa 5kk kuivilla. Sitte 8lk mun mielenterveys lähti taas alamäkee ja sit menin perus terveystarkastukseen ja mulle tehtii sellane mielialakysely ja sain siitä sen verran pisteitä, että jouduin menemää psykologille.
Nii että keskivaikea masennus ja sosiaalinen ahdistus. En oo itteni satuttamisesta kyllä ikinä kertonu kellekää paitsi lähinmille frendeille, mutta onneks ne sentää on tukena vaikkei mulla koulussa ookkaa kavereita. Nyt tilanne on tosiaa vielä vähä auki ja en oikee tiiä mitä tapahtuu.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

kirjotin tarinan " mun elämä tähän mennessä"

05.05.2020 14:34:31

Kamalaa että susta tuntuu tolta! Mä oon vielä nuorempi mut musta tuntuu aina välillä vähän samalta. Mä tiiän miltä susta tuntuu. Koita jaksaa jossua kiusataan taas!❤️??

Anonyymi

05.05.2020 14:34:31

Surul.lista, että tämä kiusaaminen aiheuttaa itsetuhoisuutta ja mielenterveysongelmia. Minua on "kiusattu" mutta se ei itseäni ole haitannut, koska en välitä muiden sanomisista ja kiusaamisista paljoakaan, lisäksi meidän porukoissa pieni kiusailu oli kaikinpuolista. Suosittelisin vaan olemaan välittämättä muiden sanomisista eikä todellakaan vahingoittaa itseään. Jos oikein kiusaa nii mieluummin käytä oman käden oikeutta kiusaajaan kuin itseesi.