Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Masennus?

Nimimerkki: DD (12)

Olen trans-poika. 12v ja tuntenut itseni muuksi kuin tytöksi jo 9v. Olen ollut 1v surullinen ja tuntenut itseni masentuneeksi. Aloitin viiltelyn 2021 alussa ja pidin parin kuukauden tauon mutta sitten jatkoin taas. Minun kaverini haukkuvat minua en tiedä onko se läpällä vai ei. Isoimmat syyt ovat ”olet riian ärsyttävä” ”oo hiljaa” ”älä syö noin paljon”. Ja puhun paljon koska minulla on ADHD.

Minulla on luottamusongelmia koska minun entiset parhaat kaverit petti minut. Minun mummini vihaa minua koska olen trans-poika. Ihmettelen vieläkin miten en ole vielä tappanu itseäni. Ehkä syy on mun unelmat. Haluan olla minecraft youtubettaja. Hyvä juttu että minulla on sujuva englanti. Kaikki idolini ovat englantilaisia ja minecraft youtubettajia/striimaajia. Vaikka unelma ei tule varmaan koskaan toteutumaan, niin odotan innolla sitä päivää kun saan sukupuolenvaihdos leikkauksen :].

Äitini supporttaa minut täysin ja lupasi hoitaa kaikkia asioita eteenpäin. Olen todella kiitollinen hänelle<3 pitäisi kertoa minun viiltelystä mutta en uskalla. Hän on huomannut sen mutta sanoin että se oli vaa raapeulemia. Äiti ei näyttänyt luottavaiselta mut ei väittäny vastaan. (Olen todella onnellinen että voin kirjoittaa tämän, kiitos <3)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *