Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Masennus

Nimimerkki: Tyttö vaan (13)

Hei! Mul on ollu vaikeuksia kotona ja koulussa koko elämän ajan. Eli joo mul on todennäköisesti masennus, koska mun vanhemmat erosi joskus, kun olin joku n.7kk nii joskus 6v mua alettiin kiusaamaan eskarissa. Siel oli semmonen poika, joka joka ikinen päivä kiusasi mua silleen, et heitti ulkona mahaan kiviä (isoja) ja potki ja heitti pikkukiviä päälle ja myös haukku mua.

Mua kiusattiin koko alakoulun ajan. Ja sitten joskus 10v mul oli 1 kaveri, koska 2 muuta kaverii hylkäsi mut ja mun parhaan kaverin. Sit mä tunsin itseni läskiksi koska olin sitä ja yritin laihduttaa mutta en pystynyt ja mä pelkäsin mennä terveydenhoitajan luo tarkastukseen koska oli lihava.

Ja sitten tos 12v mua kiusattiin taas mua haukuttiin, naurettiin, hakattiin, ärsytettiin (joka johti siihen, että hakkasin sen joka ärsytti mua, joten sain jälkiistuntoa) ja itkin koulussa välillä. Onneks mun paras kaveri on mun tukena aina ja auttaa.

Musta tuntuu, että mulla on masennus ja kokeilin viillellä, mutta en pystynyt, koska mun äiti huomasi sen. Mun äiti huutaa ja juo päivät pitkät ja ei käy töissä ja ei oo varaa kaikkeen.

Koulussa mulla menee paskasti. Mun arvosana koulussa on 6-. Tiedän, että se iha sairaan huono arvosana. Onneks kohta tää 7lk on ohi pääsee lomalle. Tänä vuonna ei menny hyvin koulussa eikä muutenkaan mut joo bye.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *