Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

20.09.2017 | Kaverit

Masennun

Nimimerkki: ihminen (13)

Eli oon luultavasti menettäny mun parhaan kaverin kokonaan. Alettii olee yhen toisenki tytön kaa aika paljo ja sit se meni siihe että ku ollaan kolmestaa nii ne vaa kahestaa ottaa jotai selfieitä ja muutenki puhuu jostai omista jutuistaan ja mulle tulee siit tosi ulkopuolinen olo ja vaik se ei ehk kuulosta pahalta nii ei se kivaakaa oo.

Sit mulle ja mun parhaalle kaverille tuli yhest toisest jutust iha pieni riita ja ei sit oltu toistemme kaa koulus eikä puhuttu toisillemme mut saatiin kyl sovittuu se jonku ajan pääst mut mul oli edelleenki tosi ulkopuolinen olo niitten kahen seurassa ja sen takii aloin sit olee vähä enemmä mun toisten kavereitte kaa jotka on samal luokal. Sit yhtenä päivänä mun paras kaveri ja se toinen tyttö kysyy että voinko olla niitte kaa tänää ja sanoin että joo, mut sit myöhemmi samana päivänä ne ilmottaa että ei voikkaa olla ku ne menee yhtee paikkaa (en sano sitä paikkaa ettei ne tunnistais mua täst) ja olin vaa sillee ok et ei haittaa mut sit sainki tietää että ne ei ees ollu siel (selvis myöhemmi et kyl ne oli siel) ja menin raivoomaa niille siitä että on tommosia kusipäitä mua kohtaan ja siitä sytty uus riita ja tilannetta pahentaa se että raivosin turhasta niille. Ja nyt mun paras kaveri ei haluu ees yrittää sopia mun kaa ja se sattuu muhun tosi paljon koska en haluis menettää sitä ihan kokonaan kumminkaan ja vaikka mul onki muita kavereita nii ei ne oo sama asia ku tää paras kaveri. Sen kanssa oli aina nii hauskaa ennenku alettii olee sen yhen toisenki tytön kaa ja jäin kolmanneks pyöräks. Ja ollaan siis kaikki oltu kavereita ja samal luokal iha alusta asti mut sit ku siirryttii ylä-asteelle nii tän ”yhen toisen tytön” paras kaveri meni eri kouluun nii sen takii se on nyt vähän niinku vieny mun parhaan kaverin.

Ei siis olla nyt missää väleissä ja mua pelottaa että nyt ei iha oikeesti saaha sovittua tätä riitaa. Oon viillellykki tän takia ja oon muutenki varsinki kotona tosi surullinen koska pelkään menettäväni hänet kokonaan ja ne mun toiset kaverit on enemmä semmosia joitten kaa oon koulussa eli oon myös koulun jälkee aika yksinäinen samalla ku mun paras kaveri viettää aikaa sen toisen tytön kaa. haluisin vaa mun parhaan kaverin takas:(

Sori jos on vähä sekava.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

26.09.2017 18:04:38

Tää kuvastaa tosi paljon miut