Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Mä ja mun ajatukset

Nimimerkki: Tarden ajatukset (19)

Okei… Mistä mä aloitan? No vaikka siitä ku mua alettiin koulu kiusaamaan 1lk-9lk ja amiksen 2-3vuonna eli mua kiusattiin noin 11vuotta ja se oli todella rankkaa… No sairastun masennukseen 9lk keväällä ja syksyllä alkoi amis kokki ala koska rakastan tehdä ruokaa ja leipoa. Ja yläasteella kaikki meni päin helvettiä, mä en jaksanu olla koulussa, valvoin joka yö koska mua ahdisti niin paljon mennä kouluun… Lopuksi äiti huomasi mun tuskan ja soitti opettajalla et voitko puuttua asiaan… No mitään ei tapahtunu, lintsasin loppu kevään ja hain todistuksen myöhässä.

Sitten siirryin amikseen jossa oli mun veli vielä yhden vuoden ennen ku se valmistu (nii ja olin mä osastollakin kun mua ahdisti koko ajan ja aloin viiltelemään mun pahaan oloon) no kaikki meni muuten hyvin kunnes mun alamäki alkoi taas ku mun isoveli valmistu, mua ahdisti mennä taas kouluun, ja kun huomasin et ei helvetti mun kiusaaja tulee tähän kouluun! Ajattelin et mä kuolen jos toi hakee tänne ja se haki, no kaikki meni hyvin se ei enää kiusannu mua mut se tuijotti mua tosi pelottavasti.

Sit ku mä valmistuin koulusta noin 3kk sitte nii aattelin et jes nyt mä saan olla rauhas ja mennä elämässä eteenpäin ja sainkin hetken kunnes tuli äitin kanssa kamala riita ja äiti heitti mut pihalle kotoa. Onneks saan asua väliaikaisesti poikaystävälläni kunnes löydän oman asunnon ja pääsen muuttamaan. Mulla on nyt diagnooseina: Vaikea masennus, määrittelemätön syömishäiriö, vakava ahdistuneisuushäiriö ja paniikkihäiriö.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *