Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Mä en jaksa enää

Nimimerkki: Itsetuhoinen (13)

Kaikki alkoi siitä kun 4.lk mun luokan pojat alkoi haukkumaan mua. Silloin en ottanut sitä itteeni. Nykyään mietin niitä juttuja joka päivä. Aloin viilteleen 6.lk ja siitä asti oon viillelly. Mua ahdistaa päivä päivältä vaan enemmän. Mietin itsemurhaa joka päivä. Haluun tappaa itteni , mut en voi tehä sitä mun frendeille.
Oon tosi läski ja sen takii en syö mitään. Mä oon niin loppu. Mä en jaksa enää. Mä oon kertonut tästä mun parhaille kavereille, mut en kenellekkään muulle. Oon vaan itsetuhoinen ja masentunut. Itsemurha olis paras vaihtoehto.
En tiedä mitä pitäis tehdä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

13.01.2020 13:57:45

Rakas, hyvä että kirjoitit tänne. Sinun täytyy saada apua pahaan oloosi. Ja saatkin! Sinun pitää vaan kertoa jollekin aikuiselle, miten huonosti voit. Kerro, että olet viillellyt itseäsi ja mietit itsemurhaa. Se on vakava asia ja tulet saamaan tarvitsemasi avun. Siihen asti: ÄLÄ VIILTELE ENÄÄ. Voi tuntua siltä, että se auttaa, mutta se ei ole ratkaisu mihinkään. Sinä ansaitset paljon parempaa. Tulet saamaan myös apua syömisen kanssa, koska on erittäin tärkeää, että kehosi ja mielesi saavat tarpeeksi ravintoaineita. Koita jaksaa uskoa siihen, että asiat järjestyvät askel kerrallaan, kun vaan kerrot jollekin aikuiselle (esim. vanhempi, opettaja, kouluterveydenhoitaja/kuraattori/psykologi tai joku muu aikuinen, jonka tunnet) miten huonosti voit. Olet arvokas

Enkeli

28.01.2020 11:01:18

Apua on, se pitää osata ottaa vastaan. Et oo yksin. Koko tulevaisuus vielä eessä!