Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Luottamusongelma

Nimimerkki: Huolestunutäpärä (14)

Eräs tyttö tuli kesällä juttelemaan minulle whatsappissa. Noin viikon keskustelujen jälkeen hän kysyi, jos voisin olla ja ei siinä mitään. Lähdin sitten hänen kanssa ulos. Samana viikkona nähtiin ehkä noin 3-4 kertaa. Viimeisellä kerralla hän kysyi, jos hän voisin lainata hänelle takkia ja suostuin lainaamaan.

Sen jälkeen hän ei ole suostunut näkemään minua vapaa-ajalla ja kun olen yrittänyt kysyä, jos hän voisi palauttaa sen takin minulle, hän on heittäytynyt hankalaksi. Olen muutaman kerran pyytänyt häntä tuomaan sen koululle, että hän voisi antaa sen siellä. Hän kuitenkin väitti aina unohtaneensa sen ja ilmoitti tästä whatsappin kautta, vaikka seisoikin sadan metrin päässä minusta. Kävi ilmi, että hän on ujo ja hyvin tarkka siitä, millaisten ihmisten kanssa hän on tekemisissä.

En mielestäni ole tehnyt mitään väärää tai kohdellut häntä huonosti. Hän on itsekin sanonut sen. Kerroin hänelle vasta nyt yli puolen vuoden jälkeen, mitä tunnen häntä kohtaa. Hän ei tunne samoin minua kohtaa ja sanoi että minun on omaksi parhaakseni pysyttävä kaukana hänestä tai hän tulee satuttamaan tunteitani entistä enemmän.

Hän kertoi myös, että se, miten tunnen hänet on hyvin pinnallista. Hän kertoi pelkäävänsä tunteitani. Hän esti minut ja haluaa etten jäisi kaipailemaan häntä. Itse luulen, että hänen menneisyydessään on tapahtunut jotain, jonka takia hänen on vaikea luottaa ihmisiin. Nykyään hän välttelee minua koulussa.

Mietin vain, että miten saisin takkini takaisin. Haluaisin kovasti saada sen takin takaisin, sillä takilla on paljon tunnearvoa. Se ei meinaan ole mikä tahansa takki, vaan olen saanut sen enoltani ja sellaisia takkiaarteita ei maailman markkinoilta enää löydy. Siksi olen huolissani, tulenko enää koskaan saamaan sitä takaisin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

05.02.2019 12:57:05

Uskon, että toi tyttö saatto tuntea olonsa ahdistuneeks sun seurassa, joten ajatteli, että olisi parempi vain unohtaa sut. Onhan se tottakai harmi ja erityisesti toi takki juttu, mutta se saatto helposti ajatella että oot liian päälle käyvä tai muuta
.

Anonyymi

11.02.2019 14:19:19

Takki on sinun omaisuuttasi joten käyt vain sanomassa hänelle että antaa takkisi takas