Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

14.05.2020 | Viiltely

lukekaa tää

Nimimerkki: ahdistaa (14)

Ensin mä haluun sanoo että mulla menee tällä hetkellä hyvin (kopkop). Mulla on käynyt todella paljon asioita ikäviä ja hyviä, mutta enemmän ikäviä. Olen siis kohta 14v tyttö ja kokenut liikaa huonoja asioita. 2014 vuoteen asti elin hiton hyvää elämää mun isän, siskon ja äidin kanssa, mutta sitten äiti ja isä erosi 2015.
Muutettiin mun äidin ja siskon kans uuteen asuntoon ja isä jäi entiseen. Olin siis asunut koko elämäni siinä talossa, mutta sitten se myytiin, koska isällä ei ollut varaa asua yksin isossa talossa. Mun äiti tapasi uuden miehen about vuoden tai kahden päästä ja sittenhän me muutettiin äiti, sisko, äidin miehen ja hänen kaksi lasta samaan taloon.
Siitä kaikki paheni jouduin. Aloin viiltelemään ja purkaa pahaa olooni. Aloin käymään kuraattorilla ja eihän se auttanut mitään. Mutta saimpahan puhua jollehin luotettavalle aikuiselle. Näin mun isää kerran kuukaudessa jos en sitäkään. Mutta nyt hänellä on naisystävä ja asuu lähellä ja nään heitä usein. Äitillä ja hänen miehellä on ollut vaikeaa ja sehän sitten kohdistuu kaikkiin se ilmapiiri.Vähä väliä riitoja ja ollaan oltu muuttamassa monta kertaa pois, mutta aina jääty.
Tällä hetkellä heillä menee hyvin ja mulla kans. En ois tässä ilman mun parasta kaveria ja isää:) Kaikki on hyvin ja toivottavasti ei tapahtu mitään ikävää. Pitäkää todella mukava kesäloma:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

?

14.05.2020 14:39:53

Hei! ?
Onpa kurjaa. ?
Teit oikein, kun menit juttelemaan kuraattorin kanssa. ?
Hyvä että sulla menee nyt hyvin. ?
Jos tulee vielä jotain, mene juttelemaan kuraattorin kanssa. ?
Tai laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tms.
Tsemppiä! ? ?

Moi

27.12.2021 09:07:02

Mulla on ihan sama mä en oo nähnyt mun isää 1vuoteen ja itken siitä melkein kokoajan ja mun mummokin on kuollu joku 3 vuotta sitten mutta itken vieläkin