Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

07.01.2019 | Ihastuminen, Ujous

Liian ujo

Nimimerkki: Liian ihastunu (13)

Oon 13-vuotias tyttö. Oon ihastunu yhteen supersöpöön ja kivaan poikaan, mut… oon vaan liian ujo. Aina ku oon sen lähel ni oon vaa hiljaa ja jos puhun nii muutun heti punaseks ja oon tosi nolona. Muuten niiku missä vaan IHAN missä vaan oon sellanen energinen ja puhun ehkä jopa vähän liikaaki ja sellane kyl te tiiätte oon tosi sellane et en pysty pysähtyy, mut heti ku se on ees samas huonees ni muutun sellaseks noloks ujoks nurkkatytöks /:

Ja musta rupee tuntuu ku en ees uskalla olla sen kaa samas huonees ni et en oikee oo ihastunu siihe enää nii paljon… Ja oon just sellanen energinen ”en tykkää pysähtyy” henkilö, joten se tila missä oon mun ihastuksen läheisyydes se missä en pysty puhuu tai liikkuu on mulle tosi epämukava ): siks varmaa tää mun ihastuminen vaa haihtuu ilmaann )):::  entykkää tästä yhtääänn!

Ihastuminen on niiiiin ihana tunne, mut nyt ihastuin vähän liikaa ja se vaa lähtee pois se mun ihastuminen );

Onks tääl ketään joka osais kertoo mitä tehä tai ees joku joka pystyis samaistuu?? ):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

14.03.2019 12:51:03

Nauti ihastumisen tunteesta. Ei sen välttämättä tarvitse johtaa mihinkään. Ja välillä tunteet voi viilentyä ja myöhemmin herätä uudestaan.

Shapeshifter- Kahvula

05.02.2023 19:13:51

Tosi harmi! Itellä sama homma, meni vähän moti kun olin ihastunut kaksi kertaa ja molemmat meni pieleen melko noloilla tavoilla. Toinen lähti, toiselle lähetin tyhmiä viestejä. Toivotan tsemppiä ja yritä ihastua uudestaan. Suosittelen haaveilemaan!
?????