Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

18.05.2020 | Kuolema, Suru

läheisen kuolema

Nimimerkki: tyttö (12)

MOI…. Tästä on vähän aikaa sitten kun menetin mun mummun. Jonkun läheisen menettäminen ei oo helppoo ja silloin usein tulee semmonen tunne et miks näin kävi. Mun mummu kumminkin kuoli vanhuuteen. tulin silloin koulusta ja isäni sanoi että tuutko pappasi luokse, sinun mummusi on kuollut tänään. Kun sain tietää tästä mun sydän särkyi, mulla ei oo koskaan ollut niin pahaa oloa kun se hetki itkin 3h ja tuntui kun olisin masentunut.
Silloin mietin että miltähän papastani tuntuu kun menettää oman vaimonsa. Onneksi mulla on niin ihana perhe että ne tuki minua ja toki vieläkin sitä asiaa suren mutta on suru jo helpottunut. Haluaisin sanoa niille jotka on menettänyt jonkun läheisen että muista se ei koskaa unohda sua ja te näätte vielä joskus kaikille jotka on menettänyt jonkun läheisen niin otan osaa voimia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

surullinen

18.05.2020 13:49:57

muistan joskus, kun mun kaveri kuoli ja se oli ihan hirveetä aikaa. edelleen muistelen häntä

?

18.05.2020 13:49:57

Hei! ?
Onpa surullista. Otan osaa. ?
Tsemppiä kaikille joille on käynyt näin!
???☺️
♥️❤️???????

Hermina Villonen

05.01.2023 12:45:56

Voi eii!!:(( Haluan kuitenkin sanoa, että kuolema on täysin luonnollista, ja ihan jokaisen elämä päättyy joskus, myös minun. Mutta itse taas olen enemmänkin surullinen siitä, että Josefiina kiusaa. Onneks ei enää tän ikäsenä kovinkaan paljon. Hyvää päivänjatkoa!!:))