Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kyllä tästäkin selvitään

Nimimerkki: StayHealthy (14)

Jo tammikuussa itse huomasin ensimmäisen uutisen ja tunsin sen tapahtuvan. Tiesin että näin tässä tulee käymään. Tämä tulee ainakin epidemia olemaan, mutta pandemiaan en halunnut uskoa. Miten näin voi tapahtua? Vain elokuvissa tapahtuu jotain tämmöistä…
Mutta elämä on kuin elokuva tai kirja. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, milloin kuolee tai mihin törmäät koulumatkallasi. Minun elämäni on ainakin ollut niinkuin elokuva. Sairastelua, kuoleman pelkoa ja vielä kerran sairastelua. Mutta onneksi moni elokuva päättyy onnellisesti ja siitä selviää. Ihminen käy elämässään läpiä monia turhauttavia, ahdistavia ja ihania asioita, mutta selviää niistä.
Itse olen oppinut, että vain koulu ja vanhemmat eivät opeta ihmistä tekemään oikeita päätöksiä ja olemaan hyvä ihminen. Moni jolla on jonkinlainen perussairaus osaa arvostaa elämää, sillä on käynyt itse elämässään läpi huonoja hetkiä ja maannut sairaalassa. Tottakai myös terveet ihmiset ovat ymmärtäväisiä ja mukavia, mutta eivät näe elämää välttämättä samalla tavalla kuin he jotka ovat sairaita läpi elämänsä.
Tämä korona-aika on saanut minut miettiimään vielä enemmän kuinka hyvä tuuri minulla on ollut. Olen saanut uuden elämän ja käynyt läpi masennuksen. Minua on autettu selviytymään elämästä ja olen itse tahtonut apua. Itseäni ahdistaa tällä hetkellä korona virus. Miten jaksan koulun? Hoidetaanko minun perussairauttani enää tarpeeksi hyvin, kun en saa käydä sairaalassa, sillä kuulun riskiryhmään?
Muistakaa siis: Jos teitä mikään pelottaa tai ahdistaa pyytäkää apua. Kyllä jossain vaiheessa löytyy se joka haluaa auttaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Aavikkokettu

31.03.2020 14:35:19

Korona virus on ihan perseestä ei voi käy koulua, nähä kavereita tai ketään tai käyä missään vitun korona

outo ihminen

31.03.2020 14:35:19

Mäki kuulun riskiryhmään monella eri tavalla ja mun mielestä tää on ihan aiheellista ja mua ärsyttää vain se, että ne wanna be tytöt ketä tunnen ja pojat yms. nii ei ymmärrä tän asian vakavuutta vaan hengailee ISOISSA porukoissa ja sellasta ja sen takia en haluu nyt mennä minnekkään, koska kukaan ei ymmärrä tätä ja koskaan ei tiiä, et kenellä se on ku se ei aina tuu näkyviin oireina tai mitään vaan sitä vaan tietämättään levittää ja tää vaan jatkuu ja jatkuu. Se ahistaa mua.
Toivoisin vaan et ihmiset ymmärtäis vakavuuden, koska koulut on just siitä syystä kiinni, et ei oltais lähellä muita ihmisiä ja korona levii nopeiten ja huomaamattomimmin just lasten ja nuorten keskuudessa eli pliis ihmiset ymmärtäkää tilanteen vakavuus ja ajatelkaa et miks näitä juttuja tehdään. Siis eihän oo tehty mitään tällasta ennen ku sillon joskus sotienki aikaan koulut oli auki, mutta tää on siis selkeesti vakavaa!