Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

”Kyllä mie pärjään”

Nimimerkki: Vaskis (16)

Mie en tiiä missä vaiheessa elämästä tuli tällästä ettei se oo edes pitkiin aikoihin tuntunu elämältä. Tuntuu etten ikinä pääse ylitte näistä jutuista jotka vaivaa edelleen.
Syytän jatkuvasti ihteäni siitä että kiusaaminen alko ala-asteella melkein heti. En oo koskaan ollu kaunis, päinvastoin – läski ja sen lisäks ruma ja tyhmäkin vielä. Aina mie halusin ja haluaisin edelleenkin olla laiha ja kaunis ko muutkin.
Ei oo kettään kelle puhua mistää mut en mie toisaalta tiiä pitäskö miun ees puhua ko ei täs kai kuiteskaan mitään hätää ole. Eikä miulla oo mitään oikeutta tai syytä tähän oloon. Oon ihte syypää suurimpaan osaan kaikesta tästä kuiteskin.
Oon aina ollu liian hyvä esittään et miul menis jotenkin mahtavasti tai että voin hyvin. Opin hymyileen kun nään tuttuja ja että ranteisiin ei kannata viiltää jollei halluu jäädä kiinni. Opin piilottaan päiväkirjankin niin ettei sitä voi löytää vahingossakaan. Opin että on parempi jäädä vapaaehtosesti yksin ko nii että jätetään yksin.
Mutta viime aikoina on tuntunu siltä etten mie vaan jaksais enää olla vahva ja feikata. Mut en pysty puhuun eikä oo ketään ketä kuuntelis, ko ei kukaa välitä. Oon ollu niin pitkään ihteni kanssa yksin ettei oo enää ketään muita. Perhekään ei oo enää edes perhe.
Enkä haluais huolestuttaa kettään turhaan mut välil tuntuu että ois ehkä parempi jos mie en olis olemassakaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *