Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kutsu sängyn alle

Nimimerkki: Lehmäkala ()

Ensiluokkalainen seisoi koulun pihalla uusi reppu selässään ja lippalakki päässään. Pikkuisella oli orpo olo, tunsi itsensä pieneksi. Hänen äitinsä puristi kädestä. Paljon ihmisiä, paljon melua. Kello soi. Oppilaita ryntäsi sisälle. Oikea luokkahuone löytyi ja yhtäkkiä ensimmäinen päivä oli pulkassa.
Ajalla on taipumus kulua, ja oltiin yhtäkkiä marraskuussa. Ensiluokkalainen ei ollut niin orpo enää, sillä hän oli saanut ystävän. Ei kuitenkaan kovinkaan hyvän. Ystävä nimitteli häntä, töni ja huusi. Kerran, kun ystävä oli painostanut taas vaaralliselle metsäretkelle, ensiluokkalainen palasi kotiin ja sai huutoa osakseen. Hän pyysi halausta, sai lisää huutoa.
Itkevä ensiluokkalainen meni huoneesensa ja halasi pehmolelujaan. Tule sängyn alle, joku kuiskasi. Mitä? Tule sängyn alle, joku sanoi. Anteeksi? TULE SÄNGYN ALLE, joku huusi. Joten ensiluokkainen kömpi sängyn alle. Ensiluokkalaista ei nähty sen jälkeen. Ei päivällispöydässä, ei koulussa. Ei missään. Koska ensiluokkalainen oli sänkynsä alla.
Ensiluokkalaisen ruumis on vieläkin sängyn alla. Lasittuuneet silmät, kalpea iho, luut melkein törröttämässä läpi. Ja jos illalla, kun menet yöpuulle, kurkistat sänkysi alle, voit kuulla vaimeaa nyyhkytystä.
Kirjoittajalta vinkki :
Tuleen ei kannata jäädä makaamaan. Tämä oli hieman muunneltu versio siitä, mitä minä olen kokenut. Ystävä joka tässä mainittiin on muuttunut kauheasti hyvään suuntaan, ja olen ylpeä hänestä. Tämä oli myös "lämmitelykertomus". Te saatte näitä lisää kohta. Terveisiä jollekulle, joka sattuu tätä lukemaan.
– Lehmäkala

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(6)

Location

❤?????

09.09.2020 09:56:32

Mä oon sama henkilö kun joku.Mulle on ollu tosi paljo apuu nuortenlinkistä.Vaihoin nimen,kun elämä olkoi olemaan hyvää.Kiitos nimimerkki ?!susta on ollu tosi paljon APUA.

?

09.09.2020 09:56:32

Hei nimimerkki Joku ! ?
Kerro kiusaamisesta jollekin !
Tsemppiä ! ?

Joku

09.09.2020 09:56:32

Mut kuitenkin on ystävii.

Joku

09.09.2020 09:56:32

Mua pelottaa!En saa varmaa unta mummil ja paapal koska oon muutenkin herkkä uninen.Mua häirittee myös kiusaaminen mun käsissä sijaitsevan atooppisen ihon takii.

?

09.09.2020 09:56:32

Hei ! ?
Vielä
Musta siis tuntuu edelleen, että tää tarina on vähän karmiva, mut mua ei pelota se karmivuus enää.
Oon kuitenkin huolissani, että jotakin pelottaa pidempään, kun tää tarina on vähän karmiva.

?

09.09.2020 09:56:32

Hei ! ?
Onhan sulla kaikki hyvin ?
Jos ei ole, laita viestiä Nuortenlinkin nettineuvontaan tai mene juttelemaan esim. Sekasin-chattiin tai kuraattorin kanssa tms.
Täällä on yleensä vähän erilaisia tarinoita kuin tää. Yleensä niissä kerrotaan asioista todenmukaisemmin.
Voisitko yrittää kirjoittaa enemmän sellaisia tarinoita tänne ?
Musta tuntui tarinan loppuvaiheilla, että tarina on vähän karmiva. Enää ei tunnu siltä, mutta olen huolissani, että jotakin alkaa pelottamaan, kun on lukenut tarinan, ja pelko jää joksikin aikaa. ?
PS. Kommentoikaa rohkeasti, jos teitä alkaa pelottamaan, kun olette lukeneet tarinan. ?
Toivoisin, että Nuortenlinkin työntekijä kommentoisi tätä tarinaa, esim. karmivuutta.