Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

30.06.2017

Kun muistot iskee ja kovaa

Nimimerkki: Erilainen (13)

Moi, minä taas täällä. Neljättä kertaa. Enkä usko että tää on viimeinenkään kerta.

Kuusi vuotta sitten, mun ollessa vielä 8, tapahtu asia jota en vaan unohda. Kuus vuotta? Joo, tuntuu eiliseltä.

Olin menossa partioon ihan normaaisti, autolla. Tässä vaiheessa sanon, että tästä päivästä tuli kauheinta ikinä. Kello oli jotain viis tai kuus, ja mun iskä pysäytti auton lähelle partiopaikkaa. Se alotti puhumaan mulle rauhallisesti. Ja asia ei todellakaan ollut kiva.

Me muutettais. Ja meidän koirat lopetettais. Koirat, jotka oli ollu meillä mun syntymästä saakka. Koirat, jotka ei oo tehny mitään. Koirat, jotka on tukenu mua aina, vaikeimpina hetkinä, joihin luotin enemmän kuin ihmisiin.

Tän viikon sunnuntaina (kai) koirat lopetettiin. Kaks tärkeetä, niin tärkeetä että tekään ette usko.

Itkin viikkoja. Kun menettää jotan tärkeetä, se vaan tulee. Ja nää koirat oli tärkeitä. Ihanku sisaruksen oisin menettäny. Ja arvatkaa kuinka moni mua tässä tuki? 0. Pyöreä nolla. Ketään ei kiinnostanut.

Mä muutin pois. Ja muistan tän edelleen. Ja se sattuu, se sattuu niin paljon että haluisin vaan unohtaa. Haluun unohtaa kaiken. Lähes koko ajan toivon,että saisin vielä kerran elämässä nähdä nää koirat. Mutta kun tiiän että se on mahdotonta.

”If we lose something, we lose it.”

Totta. Ja sattuu, paljon kun joku sanoo että, ne ei voinu olla noin tärkeitä. Kyllä ne voi, ja ne oli.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

sekaisin

05.07.2017 23:25:23

mä tiiän ton tunteen ja kyllä lemmikit vaan on tärkeitä mä iten itken aina meiän koiraa vasten ja kerron sille mu huolet ja murheet et ne ketkä väittää sitä ettei ne ois tärkeitäon väärässä joko niil ei oo omaa kokemusta tai sit ne ei vaan rakasta eläimii

PastelKid

23.07.2017 23:31:50

Eläimet on tärkeitä, itsellä on kissa, joka pitää mua hengissä edelleen. Oliko niillä koirilla jotain sairauksia tai muuta sellaista? Jos ei, turhaan niitä oltaisiin lopetettu! Ne olisi voitu antaa pois. Mutta uskon, ettei aika olisi kai riittänyt antamaan niitä pois. Mutta mun mielestä sun isän ei olisi pitänyt kertoa sitä noin, vaan koko perheen kesken yhdessä. Niin se olisi pitänyt kertoa. Mutta paljon tsemppiä sulle jatkoon! ♥