Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kun kaikki menee perseelleen

Nimimerkki: Teiniangsti (13)

Moi. Oon 13v tyttö Etelä-Suomesta ja kerron nyt vähän mun elämästä. Mun lapsuus ei ollu mitää ruusuilla tanssimista. Biologinen isäni läks pois ku sai tietää et oon tulossa tähä maailmaan, mulla ei siis koskaan oo ollu isää. Pienenä äiti aina tukisti mua tosi kovaa, itkin usein itteni uneen ku sattu niin paljo päänahkaan. Jouduin aina leikkimään yksin. Sit menin 1. luokalle. Elämä meni vähän parempaa päin. Sain muutaman kaverin joiden kaa viettää aikaa.

Kolmannella luokalla aloin masentumaa. Ei sitä kukaa huomannu. Äitiki huomas vast tänä vuonna etten oikeesti oo kovin kunnossa. Nelosella aloin käyttäytymään itsetuhosesti. Raavin ihoa rikki, revin hiuksia ja viiltelin. Alotin viiltelyn semmosella pienellä koristetähdellä, jonka yks sakara oli tosi terävä. Silloin viillot oli vaan pintanaarmuja. Vitosella ja kutosella viiltely paheni, ja aloin satuttamaa itteäni uusilla tavoilla. Hakkasin itteäni, löin päätä seinää, aiheutin ihoon palohaavoja pyyhekumilla.

Kutosen puolvälissä mul oli antibioottikuuri. Otin kerran 1 lääkkeen sijasta 7. Ne oli tosi vahvoja ja vaarallisia. Pyörryin vessan lattialle ja oksensin myrkyt pois. Äiti ei ollu kotona. Yritin itsemurhaa. Mitää ei kuitenkaa käyny ku keho alko automaattisesti poistamaa myrkkyjä elimistöstä. Siivosin oksennukset lattialta ennen ku äiti palas kotii enkä kertonu sille.

Tän vuoden alussa alotin imppaamisen ja oon jatkanu sitä. Itsetuhosuuskin on roikkunu mukana koko ajan. Yleensä imppaan kynsilakan poistoainetta, hiuslakkaa tai kynsilakkaa. Saan hyvän olon ku pää on pyörällä. Alkoholikin varmaa koht tulee elämään mukaan, vaikka oonki vasta 13-vuotias. 🙁 Oon niin onnekas ku mul on ihana tyttöystävä tukemas mua vaikein aikoina. Mut ei se mun oloa hyväks tee. Mun vasemmas kädessä on monta, varmaan 30 punasta tai valkosta arpea, jotka näkyy selvästi. Ne tulee aina olee siin muistuttamas mua mun tyhmyydestä. Omien kokemuksien takia oon aina valmis auttamaa muita.

Jos haluut puhua mulle niin ota kontaktia:
Sc: ellupallo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

26.03.2017 04:03:15

Sun pitää päästä psykiatriseen hoitoon