Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

24.04.2020 | Ujous, Yksinäisyys

Kuka vois auttaa ??

Nimimerkki: Elämä hukassa :( (14)

Moi.. mistä alottaisin ? Oon aina ollu tosi ujo. Viimeaikoina kyllä oon tullu ihan kamalan hiljaiseksi. Oon siitä monesti surullinen ja allapäin. On yllätys jos puhuin edes kolme lausetta päivän aikana koulussa. Muutenkin jännitti paljon edes olla mun kavereiden kanssa. Nyt kun koulut on suljettu kaikki on vaan mennyt huonommin. En uskalla puhua edes whatsapissa melkein mitään.
Oon alkanu ehkä inhoamaan itteäni vähän. Vertailen itseäni muihin ja tuntuu hankalalta olla kunnolla iloinen. Pelottaa mitä mun kaverit ajattelee musta, kun ne on aina tosi kilttejä ja puhuu paljon. Mullekkin ne puhu välillä vaikka olin ja oon edelleen porukan hiljaisin tyyppi. Itseinhoa lisää se että olin jutellu wapissa mun yhen kaverin kaa siitä että olis kiva jutella koulussa enemmän. Siitä ei oo tullu mitään ja tunnen syyllisyyttä siitä.
Mulla ja mun kahella kaverilla on oma ryhmä wapissa. Kun ne juttelee sielä enkä uskalla mennä mukaan ärsyynnyn itelleni ja oon ulkopuolinen. En uskalla puhua tästä kenellekään, koska oon ennen puhunut mun kavereille mun ongelmista ja ajattelen että ne on saanu kuulla niistä jo tarpeeksi ja et niillä on on kivempaa kun ne luulee että kaikki on hyvin.
Itken välillä kotona mutta en näytä mun tunteita edes täällä. Kukaan ei voi auttaa mua koska oon kuka oon. Toivon että sulla joka lukee tätä menee hyvin ja oot onnellinen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

?

24.04.2020 12:39:13

Hei! ?
Laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tms. Siellä pystyy kertomaan ongelmistaan anonyymina ja saa apua luotettavalta aikuiselta.
Älä huoli, kaikki kyllä järjestyy ja menee hyvin! ?????
Tsemppiä ja voimia! ❤️??????

Anonyymi

24.04.2020 12:39:13

LuvLuv