Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kuka olen nykyään?

Nimimerkki: Tyttö hukassa (15)

Moi vaan. Olen tällainen kohta 15-vuotias tyttö. En tunne olevani enää sama ihminen kuin esimerkiksi viime vuonna tähän aikaan. Vuoden sisään on tapahtunut paljon kaikenlaista. Sekä hyviä että huonoja asioita.

Viime keväänä koulujen loputtua muutin äitini luokse asumaan. Isä jäi uuden naisystävän ja tämän pojan kanssa vanhalle asuinpaikkakunnalle. On äitillänikin uusi mies. He menivät naimisiin lokakuun lopussa. Itsellenikin löysin ensimmäisen poikaystäväni kesällä, jonka kanssa erosimme viikko sitten.

Syksyllä aloitin uudessa koulussa, joka pelotti. Minua on nimittäin kiusattu monta vuotta ja itsetuntoni on pilalla sen takia. Ajattelen kaikesta negatiivisesti. Aluksi minua haukuttiin uudessa koulussa, mutta asiat järjestyivät ja sain uusia ystäviä. En vain silti tunne kuuluvan porukkaan. Tunnen itseni niin erilaiseksi. Varsinkin tämän eron jälkeen.

En vain yksinkertaisesti tunne olevani enää sama henkilö. Haluankin muuttaa elämäni uusiksi. Yritän korjata itsetuntoni kasaan ja muuttaa itseäni muutenkin ulkonäöllisesti. Olen vain miettinyt mistä saisin tuen tähän muutokseen. En kehtaa pyytää kavereiltanikaan. Enkä perheeltäni.

Tunnen olevani yksin.Kaikki tuntuu taas kaatuvan päälle. Osa exäni kavereista syyttävät minua meidän erosta. Ymmärrän sen sillä minä jätin, koska en enää tuntenut mitään poikaa kohtaan. Mutta en voi tunteilleni mitään.

Sekin asia stressaa minua. Ja koulunkäynti. Numeroni heittelevät koko ajan. Olen hukassa juuri nyt…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Annieey

19.02.2019 17:19:49

Tsemppii! Kyl se siitä. Muuttuminen on täysin normaalii ja välillä hyväkin vaihtoehto. Ja muista ettei muuttuminen tapahu yhessä yössä vaan hiljalleen ja kärsivällisesti. Ja muista osoittaa se muille. Mä onnistuin muuttamaan itteeni itselleni mieluisammakdi mutta musta tuntuu että muut näkee mut samana ihmisenä kuin kolme vuotta sitten. Kellään ei oo oikeutta muutne syyttää sua tuosta erosta. Valehtelu olis ollu vaan pahempi homma ja aiheuttanu myöhemmin lisää sotkuja.

Sam

20.12.2021 18:40:44

Hei, mietin itsekkin joskus eroa tyttöystäväni kanssa, mutta lopulta huomasin sen olevan vaan molemmille parasta.
Tsemppii hei!