Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

29.12.2022 | Harrastus, Työ

Kuinka päästä näyttelijäksi teininä?

Nimimerkki: H.V. (26)

Haluatko päästä näyttelijäksi teininä? Monet haluavat. Tässä on ohjeet siihen.
1. Seuraa lehti-ilmoituksia. Aina välillä lehdissä haetaan nuorta näyttelijää, ja silloin olisi hyvä hetki ilmoittautua. Itse tunnen muutaman nuoren, joka on ollut elokuvassa, ja heillä tapahtui juuri tällä tavalla.
2. Tunnetko läheisesti aikuisia näyttelijöitä, tai onko suvussasi? Voit kysyä heiltä, että olisiko jotain elokuvaa, johon voisit päästä mukaan.
3. Ota näyttelijäkurssit. Sinun kannattaa harjoitella hyvin, ja jos harrastat teatteria, se on hyvä! Myös koulussasi saattaa olla draamakerhoja, joihin voisit osallistua. Jos haluat henkilökohtaista ohjausta, voit kysyä vanhemmiltasi, voivatko he palkata sinulle sellaista. Kannattaa harjoitella paljon.
4. Hanki valokuvia. Ennen kuin sinä pääset elokuvaan, ota muutamia valokuvia. Niiden on oltava kuitenkin ammattimaisia valokuvia, joten mene nuoriin erikoistuneen valokuvaajan puheille.
5. Jos pääset elokuvaan, hyvä juttu! Tässä on muutamia käytösohjeita:

+ Muista käyttäytyä asiallisesti. Et saa haukkua muita näyttelijöitä, etkä näyttää kieltä etkä valittaa, tai muuten sinut hylätään! Muista käyttäytyä asiallisesti.
+Tee aina annetut tehtävät, vaikka ne eivät olisikaan sinulle mieluisimpia.
6. Myös se on tärkeää, miltä näytät päästäksesi oikeisiin rooleihin. Liiku riittävästi, käy salilla ja pidä hyvä ruokavalio. Hyvään ruokavalioon kuuluu paljon kasviksia, hedelmiä ja paljon vettä. Juo joka päivä 8 lasia vettä. Kannattaa käydä myös suihkussa, ja jos olet tyttö, (tai pitkähiuksinen poika), pese hiuksesi shampoolla ja hoitoaineella, ja harjaa ne hyvin. Myös hiusten värjääminen voi olla hyvä ajatus, mutta vain, jos vanhempasi sallivat sen. Tyttönä voisit käyttää nättejä vaatteita, hyvää meikkiä ja vaikka hiuskoristeita, mutta muista, että saat pukeutua oman tyylisi mukaan. Poikana siistit housut ja hieno paita saavat muut kiinnittämään sinuun hyvää huomiota, ja valitsemaan sinut arvostettuun rooliin.
7. Äänityöskentely: sinun täytyy osata puhua hyvin. Myös laulutaito on plussaa. Tähän voi auttaa sinua kiinnostavat laulut, joiden laulua voit harjoitella, ja tee ja hunaja auttaa ääneesi. Myös veden juominen auttaa tässä.
8. On muitakin ohjeita, mutta en keksi lisää. Nyt, moikka!

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *