Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kriisitilanne NYT!!!!

Nimimerkki: ... (14)

Joo nyt on kyl alkamassa kriisi tilanne mun viiltelyn ja masennusoireilun kanssa, koska en siis silleen muista kauheesti, mut sain eilen sellasen kohtauksen, mis olin vaa ihan sekasin niinku itsetuhosuus ja kaikkee ajatukset vaan pyöri ja olin yksin kotona. Sit olin repiny jostain jonkun selkeesti terävemmän ku mun viiltelyterä ja viiltäny mun käteen ihan kunnon haavan ja se oli sen jälkeen ku tajusin ni silleen et sieltä oikeesti näky sinne ihon sisälle niinku about pari millii sille et sinne näki. Siitä tuli aika paljon verta ja se oli samantasonen ku se minkä tein viime kesänä ja teeskentelin, et koira oli purru mua yöllä, millon tein sen.
Se meni vähän pitkälle ku äiti huolestu ja vei mut sairaalaan ja luuli kaikki oikeesti et koira oli purru. Ei ne vieläkään tiiä tositarinaa. Sillon mulle tuli vaan huono fiilis ku meil oli luokan kaa snäppi keskustelu ja ne rupes vaa yhtäkkii siinä puhuu musta paskaa ja kaikkee sellasta. Sinä yönä en vaan saanu unta ja ku kaikki nukku ni menin keittiöön otin veitsen ja vedin mun naamaan sellasen syvän haavan, josta mulla vieläki on arpi. Kaikki kuitenki usko et se oli vaan koira. Mua säälitti meiän koiran puolesta ku noi huus sille vaik se oli syytön ja joku päivä mun on vaan pakko kertoo.
En voi jatkaa näin oikeesti tarviin apuu. Mun pää on kokoajan täynnä pelkkiä itsetuhosii asioista ja aina ku oon jossai liikkeellä ni mietin et miten tappaisin itteni ja kattelen ympärille ja viiltelen tosiaan vaan sillon ku tuntuu pahalta (sitä tuntuu toki olevan aika usein ja siks kädet täynnä haavoi ja pakko käyttää pitkii koko ajan). Mua vähän pelottaa. Oon myös ruvennu pelkäämään peilejä, koska oon ihan saakelin ruma. Mun naama näyttää ihan kamalalta ku se ois yhtäkkii turvonnu ja pullistunu ja oon läski ja kaikki mussa on aina ihan pielessä. Vihaan itteeni…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Aavikkokettu

30.03.2020 09:54:18

Sait varmaan ahdistus kohtauksen ja mä en oo viillellä mut sen tiiän ettei se oo oikein ittee kohtaan mut se on sairaus ja siitä voi aina päästä hae apua?

Nuortenlinkki

30.03.2020 09:54:18

Moikka, kiitos kun kerroit tarinasi.
Kerrot viiltelystä ja itsetuhoisista ajatuksista, sinulla on varmasti tosi paha olla. Nyt olisi tärkeää, että pääset juttelemaan asiasta jokun aikuisen kanssa. Puhuminen voi aluksi jännittää mutta se helpottaa oloa ihan varmasti. Olisi kuitenkin hyvä jos voisit jutella asiasta vanhemman tai vaikka kouluterkkarin kanssa. Jos se tuntuu vaikealta, voit laittaa Nuortenlinkin nettineuovontaan viestin tästä, siellä voi jutella kahden kesken luotettavan aikuisen kanssa nimettömästi. Voit myös käydä juttelemassa Sekasin-chatissa, minne pääset täältä.
Älä jää pahan olon kanssa yksin. Olet tärkeä ja arvokas ja kaikki kääntyy vielä paremmaksi.