Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kouluvaihdos on paskaa

Nimimerkki: GOOD GAME (Alle 12)

Mulla meni eskari ihan hyvin eikä siitä enempää. Kun mä menin kouluun, en tuntenut oikeen ketään. Sain nopeasti paljon kavereita ja olin luokan kovin tyyppi (en ollut kiusaaja). No siinä se 1. ja 2. luokat sit menikin.

Kun meillä oli 2. ja 3. luokan välinen kesäloma, meidän perheen piti muuttaa isompaan asuntoon. Päätimme pysyä samassa kaupungissa, mutta muutimme ihan eri puolelle kaupunkia. Siitä seurasi koulun vaihdos.

Eka päivä kolmosluokalla toisessa koulussa meni iha hyvin. Kolmosella mua alettiin kuitenkin kiusaamaan aika paljon. Ekaks me tehtiin kavereiden kanssa jotain biisejä youtubeen, joka oli musta kivaa. Mutta puolen vuoden päästä alkoi paskamyrsky. Mua alettiin haukkumaan, kiusaamaan ja mulle ivailtiin ja naljailtiin niistä biiseistä. Siinä meni 3. luokka.

Nelosella melkeen heti ekalla viikolla oli joka koulupäivän jälkee paska olo. Sama haukkuminen ja muut jatkuivat. Vitosella meijän ope, joka ei ei tienny mitää tästä, vaihtu. Mun luokkalaiset löysi jonku mun vanhan oman youtube kanavan (ei se missä on ne biisit). Siitä sitte alettiinki haukkuu vielä enemmän. Ne keksi jonku oman haukkumanimen mulle, millä mua vieläkin kutsutaan.

Kutosella mua on alkanu masentaa. Mä oon tehny varmaa 5 masennustestiä ja ne sanoo kaikki et mul on masennus. Mun on monta kertaa tehny mieli tappaa itteni tai hakkaa tai tappaa ne jotka mua kiusaa. Tuntuu siltä, että mun elämä on iha paska. Tuntuu, että kaikki on mua parempia ja oon ihan turha.

Toivottavasti joitaki kiinnostaa mun paska elämä, ja toivon et oon ainoo kenellä on näin paska elämä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *