Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Koulupaineet

Nimimerkki: RC (14)

Möij! Päätin nyt ensimmäistä kertaa kirjoittaa tänne, kun tuntuu että muu ei auta.

En siis tiedä mitä mä oikein teen itteni kanssa, kun otan liian vakavasti kaikki kouluhommat. Jos täytyy harjoitella kokeeseen tai tehdä joku isompi tehtävähomma, niin otan hirveät paineet ja saatan alkaa itkeä myöhemmin kotona. En vaan tykkää koulusta yhtään. Siellä suurin osa asioista tuntuu niin vastenmielisiltä ja rankoilta.

Esimerkiksi tänään muistin, että täytyy hoitaa yksi isompi tehtävä, joka pitää saada syyskuun loppuun mennessä tehtyä. Kun luin ohjeita tehtävään tarkemmin, huomasin että siinä oli asioita, joita en mielestäni osaa tehdä, joten aloin panikoimaan ja tuli sitten siinä itkettyä joku 10 min putkeen ja paukottua ovia yms. :/

En oo siis mitään 10 arvosanoja tavottelemessa, mutta musta vaan tuntuu, että en riitä itelleni enkä selviä elämästä, jos kaikki ei nyt mee putkeen ja että en ikäänkuin saa uusia mahollisuuksia, jos teen virheitä paljonkin.

Ongelma on nyt se, etten tiedä miten saan rauhotettuu itteni aina, kun alan stressata ja panikoida kouluhommista. Oisko kellää jakaa omia kokemuksia tai antaa vinkkejä? :3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

14.12.2019 16:46:07

Hei!
Kannattaa ehkä puhua jollekkin luotettavalle henkilölle tästä, sellaiselle johon voi turvautua. Kysy vaikka opettajalta olisiko hänellä antaa vinkkejä opiskeluun. Tärkeintä on pysyä rauhallisena ja muistaa että sinulla on vielä aikaa ja muutama virhe ei ole maailmanloppu. Et ole ainoa asian kanssa, ja muista että elämässä pärjää kyllä vaikka ei olisikaan paras.