Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Koulu

Nimimerkki: Joku (12)

Eli oon 12-vuotias tyttö ja mä oon vitosella. Mulla on diagnosoitu Aspergerin oireyhtymä. Se on vaikuttanut muhun siinä määrin että mua kiusataan (puhutaan pahaa selän takana ja muutenkin katsotaan vinoon). 1. luokalla tasan yksi ihminen puhui mun selän takana pahaa mutta en mä oikein välittänyt. 2.luokalla mua alettiin jättämään yksin ja se sattu mua tosi paljon. Itkin välkät koska tuntui siltä että kukaan ei välitä musta yhtään. 3lk. ihmiset alkoi haukkumaan mua päin naamaa ja kun mulla ei ole oikein ikinä ollut kovin hyvää itsetuntoa niin se iski syvälle 4lk. aloin kuuntelemaan Kpop:ia ja siitä mua alettiin haukkumaan ja sanomaan ties vaikka mitä esim: Miks sä ees kuuntelet sitä? Se kuulostaa tältä ihfyuhuhgh. Ja kaikkee muuta. Sitten yks meidän luokkalainen Tuomas (nimi muutettu) alkoi yhtäkkiä haukkumaan mua itserakkaaksi. Mä itkin joka ilta ja en vaan enää halunnut mennä kouluun.

5lk. Jos mennään tähän hetkeen niin mun itsetunto on ihan maassa ja muut koululaiset siitä koulusta missä mä oon niin on alkanut katsomaan mua vinoon ja puhumaan musta pahaa. Mä oon kuullut varmaan sata kertaa kun musta puhutaan jotakin. Mä myönnän joo että mä en oo ehkä paras ihminen tai kaunein mutta se sattuu ihan kamalasti. Kerran mä sanoin siitä yhdelle opettajalle ja se lupas kertoo siitä yhden luokan jotka on tehnyt kaikkee edellä mainittuu mutta ei ole tapahtunut yhtään mitään…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Haavelintu

22.10.2019 21:05:50

Mun kaksoissiskolla on diagnosoitu myös Aspergerin syndrooma.
Tiedän miltä susta tuntuu, sillä mun siskon tuska satuttaa myös mua.
Häntä ollaan pidetty outona, hyljeksitty, jätetty porukan ulkopuolelle ja kaikkea tuolta väliltä, mikä satuttaa ja mikä jättää syvät arvet.
Haluaisin sanoa, ettet ole yksin. Maailmassa on niin paljon ihmisiä, jotka ovat samankaltaisiasi.
Kiusaajasi ovat sydämettömiä. Ehkä he ovat epävarmoja itsestäänkin, kuka tietää.
Olen itkenyt monet illat ja kantanut siskoni taakkaa harteillani. Ei kukaan, joka sellaista ole kokenut, voi tietää miltä se tuntuu.
Mutta me tiedämme.
Muista rakas, olet upea! Olet ainutlaatuinen ja olet tärkeä.
Kukaan, eikä mikään voi muuttaa sitä.
Rakkautta ja toivoa tulevaan. Sä pystyt!! ??

Anonyymi

17.01.2023 13:10:28

voi eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

samsam

17.01.2023 13:11:13

vittu saatana ei perkele