Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

23.08.2019 | Ahdistus, Koti, Perhe

Kotona ahdistava tunne

Nimimerkki: Ahdistavaa meininkiä (14)

Hei! Olen 14-vuotias tyttö Oulusta. Mulla on ollu nyt tän vuoden alusta vaikeeta ja masentanu ja ollu jonkun tasoista syömishäiriötä. Joo niihin oon saanu apua, mutta kotona vanhemmat ei ymmärrä ja siellä on kauhean outo tunnelma ja en haluaisi asua kotona.

Johonkin nuortentaloon/kotiin haluaisin ko mun vanhemmat (kummatki jtn 40) ei osaa olla vanhempia ne ei vaa tajua mistään mitään eikä osaa olla siinä tukena. Sitten ne on kauhean ahistavia. Äiti huutaa joka pv jostain turhasta ja iskällä on pieni pinna.

Muuten menee hyvin koulussa ja sisarustenkin kanssa. Sukulaisten luokse en haluaisi muuttaa jos edes saisin näistä syistä muuttaa pois kotoa, koska kaikki ne ovat ilkeitä, mummoki mollasi kehoani kun olin joku 10 ja serkut myös.. ne on vaa kaikki ahdistavia ja ilkeitä ihmisiä.

Ja nyt kukaan ei osaa pitää mua normaalina ihmisenä tuon syömisen ja parin itsemurhayrityksen jälkeen. Ja nyt mulla on ongelma tupakan kanssa. Voisiko näistä syistä päästä muualle asumaan (ei varmaan mutta aattelin vaan kysyä ja kertoa itsestäni jotain öm..)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

tyhmä

31.08.2019 22:11:14

juu enpä tiiä ei kai.