Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

korona!!!!

Nimimerkki: just näin (13)

Mitä ihmisille kuuluu? Olisin halunnut lähteä turkkiin kun meijän piti mennä mutta se peruuntu koronan takia se harmittaa vähän mutta ei voi mitään. Me lähdetään vissiin sit vähän myöhemmin mutta onko täällä ihmisiä joitten matka on peruuntu vai joku tärkeä meno joka on peruuntunut mutta on halunnut mennä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

?

23.04.2020 13:30:12

Hei! ?
Tietenkään koronavirus ei ole yhtään hyvä asia, mutta se mitä siitä aiheutui, esim. etäkoulu, oli mulle tosi hyvä. Joillekin se tietenkin on tosi huono, esim. opiskelun, töiden tai talouden kannalta.
Me ei onneksi oltu suunniteltu mitään tälle kesälle, kun me ei yleensä varata vuotta ennen mitään lomamatkoja, ja keväällä ei uskaltanut suunnitella mitään mikä voisi peruuntua. Ja meillä on ollut tosi kiva loma ja ollaan pystytty tekemäänkin kaikenlaista.
Toivottavasti kaikilla on mennyt kesä kivasti vaikka on korona. ?
❤️?????? ?????

Anonyymi

23.04.2020 13:30:12

kiitos kysymästä!!! vähän syö kun ei voi tehä yhtään mitään, menisin mieluusti kirpparille mut eipä siinä. mun myös ois pitäny mennä green dayn keikalle mut sekin nyt tottakai peruuntu. muuten menee ihan hyvin ja toivottavasti sullakin :]