Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

07.01.2016 | Kiusaaminen

Kiusatusta suosituks

Nimimerkki: Iitu (14)

Muo kiusattiin koulussa kahdeksan vuotta, mikä sattu tosi paljon. Muo haukuttiin, musta levitettiin huhuja ja tönittiin. Kellekkään en uskaltanu ikinä asiasta kertoo ja luulin et muo tultais kiusaan aina, koska olin erinlainen. En ollu niinku muut tytöt. Mut kaikki muuttu viime kesänä ku olin riparilla. Muo pelotti mennä sinne, koska mun pahin kiusaaja oli sie samal leirillä, mut päätin mennä sinne. No olin yhen mun kaverin kaa samassa huoneessa, meillä oli tosi kivaa koko ripariviikon mut toisiks vikana päivänä mun kaverii puri käärme ja jäin sit yksin sinne leirille.

No oli siel yks meidän luokan poika jonka kaa mä sit hengasin, mut sitte se tyyppi joka kiusas halus hengata meidän kaa. No muo ei idea kauheesti innostanu, mut se silti sit tuli meidän kaa ja koko päivän meillä oli yllätävän hauskaa. Käytiin veneellä kalastamassa. No kalastuksesta ei tullu mitää, me vaan heiteltiin matoämpärissä olevalla kuralla toisiamme.

No illalla ku piti mennä omiin huoneisiin ni en tahtonu nukkua yksin mun huonees ni se meidän luokan poika sano, että ne tulee nukkuun samaan huoneeseen. No mentiin sit salaa mun huoneeseen. Siel oli kolme sänkyy mut kukaan ei halunnu yläsänkyyn ni mä jouduin jakaa sängyn sen mun kiusaajan kaa sanotaan, sitä nyt vaikka Villeks ku en viiti oikeeta nimee kertoo. Mut kummiski istuttiin eka kaikki vaan sängyissä ja juteltiin, mut sit se meidän luokan poika nukahti. Juteltiin sit Villen kaa niitä näitä mut sitku päätettiin mennä nukkumaan, ni se vaan meni makaan ja pyysi muo siihen viereen. No en jaksanu mennä sinne yläsänkyynkään, ni mä sit menin. Se vaan hali muo ja puhu kaikkee söpöö varmaan tunnin.

Sit yks valvoja tuli kattoon et kelle mä puhun. No se sit käski kaikki omiin huoneisiinsa. Oli menny tunti siitä ku ne oli lähteny kello oli jotain kolme yöllä. Muo pelotti liikaa ni istuin vaan siinä sängyllä kunnes nukahdin pystyyn. Aamulla oltiin Villen kaa koko ajan vierekkäin istumas. Seuraavana päivän ku olin koton,a ni se tuli jutteleen mulle wapissa ja päivän pääteeks alettiin sit seuruateleen. No se suhde kesti vaan jonku viikon mut ei se haitannut. Mut aina sen jälkeen kukaan ei oo kiusannu muo.

On outoo et se että yks ei pitäny musta aiheutti sen et kukaan ei pitänu musta. Nyt oon koulun suositumpia joka on outoo, mut pointti oli se et miks ihmiset kiusaa toisia toisten mielipiteiden takia. En asiaa viekään ymmärrä et miksi ??? Ite en ikinä tuu kiusaan ketään!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *