Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

13.02.2017 | Kaverit, Kiusaaminen

Kiusatusta kiusaajaks

Nimimerkki: Ratsastajatyttö (13)

Kaikki nimet on tässä tarinassa muutettu!! Tää tapahtu 2015. Olin sillon 4-luokalla. Mä oon sellases pienes kyläkoululus jossa on aina 1-2 luokkalaiset samas, 3-4 luokkalaiset samas ja 5-6 luokkalaiset samas kun meitä on niin vähä. Tää alko maaliskuun puoles välis. Meil oli tekstiilityön kaksoistunti. Se oli sen päivän vika tunti. Noh, mä olin saanu jo oman työni tehtyä. Ope otti sitten mut ja yhen Leevin toiseen luokkaan ja opetti meille virkkausta. Oltiin siel varmaa puol tuntia. Tultii takas samaa luokkaan missä muut oli. (Me kaikki nelosella otettiin iha tosi helposti itteemme ja jos joku vaik vähä kiusotteli et sä tykkäät tosta ja sillee nii aina heti suututtii. Nykyää vaa naurettaa.) Nelosel oli mun lisäks neljä tyttöö. Kaks niist oli aina kahestaa (leikitään et vaik Janna ja Iida) ja mä olin niitte kahen muitten kaa (Anna ja Sara). Tulin istumaa omalle paikalleni nii Anna ja Sara vaa sipitteli ja nauro. Kysyin et mikäs nyt noi hauskaa on nii Sara vaa tulee ilkkumaa et sä tykkäät Leevistä jne jne (en tykänny ja suutuin…). Sitte tunti loppu ja Sara sano et hei me vaa halluttii vähä kiusata sua ja ei me sua enää kiusata. Mä vaa olin sillee okei ja oltii taas kavereit.

Seuraavana päivänä ne taas nauro kahestaa ja kun kysyin mitä nii vastaus EI SE SULLE KUULU!!! Tätä jatku seuraavat kolme viikkoo. Yhe viiko jälkeen kyllästyin ja kävelin vaa kouluu kiekkaan yksin. Sit yhtenä päivänä Janna ja Iiida kysy et miks sä oot yksi, tuu meiän kaa. Lopun kiusaamisajan (kun olin kiusattu) olin niitten kaa.

Kolmannen viikon perjantaina Sara otti mua vikal välkäl kädest kiinni ja sano Annalle et mul on Tiinalle (mun peitenimi) vähä kahen keskeist asiaa. Anna jäi siihe ja Sara vei mut kauemmaks ja kerto että Anna on pettäny mua. Se ei ees kertonu miten (Anna ei oo koskaan pettäny mua) mut mä joka tapauksessa vaa sanoin Anna on iha tyhmä. Sitte me vaa lähettii Saran kaa pelaa jalkapalloo sen Leevin ja Leevin kaverin kaa (Sara siis oli yhes sen Leevin kaa tässä vaiheessa).

Tämän jälkeen Sara ja mä ruettiin syrjimään Annaa. Sara sai houkuteltua mukaan myös yhen kolmosen tytön (Hanna) ja Jannan ja Iidan. Me syrjittiin Annaa, ei oltu oollenkaa sen kanssa ja puhuttiin siitä ihan täyttä p****a jossai metsässä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *