Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kiusattu 2008-2016

Nimimerkki: mieti-kahdesti-ketä-haukut (15)

Hei, oon 15v tyttö. Mä en edes tiedä miten eksyin tänne, mutta kirjoitan kuitenkin oman tarinani tänne.

Mä olin aina ala-asteella se luokan pyörein. En siis lihava, mutta pyöreä. Meidän luokalla tyttöjä oli 1-2-luokilla vain muutama, ja mä olin niistä rumin ja lihavin. Joten, en kuulunut massaan ja kiusaaminen alkoi.

Läski, mursu, liian lihava elämään, mikset kuole, sun äiti häpee sua, tapa ittes, läski paska. Näitä sanoja kuulin joka ikinen päivä. Joka ikinen päivä aina neloseen asti. En ole ikinä ollut kantelija, joten en ole kertonut opettajille. Opettajat ottivat minut ns. puhutteluihin näistä, mutta en ikinä sanonut mitään.

Koitti 2013 ja 5-luokka. Se oli elämäni kamalin vuosi. Noh, vuosi alkoi taas kiusaamisella. Silloin minua potkittiin, minulla oli ollut jo kaksi vuotta paha masennus. Kukaan ei tiennyt. Oli vain yksi kaveri. Vitosella sain päähäni oikein kunnolla ajatuksen: miksi elän? Miksi olen olemassa, jos olen niin huono ja paska? Silloin haukkumasanoista yleisimmät olivat paska, huora, läski paska, kuole läski huora. Huora, vaikka en ikinä ole edes harrastanut seksiä?

Talvella 2013 kävin kuoleman rajalla. Päivällä koulussa itsetunto oli taas täysin nollassa. Opettaja otti mut puhutteluun. Koulumatkalla päätin, että huomista en enään halua nähdä, elämä loppuu nyt. Kun kotiin pääsin, vedin niin julmetusti pillereitä, että heräsin sairaalasta. ”Pitää käydä pohjalla, ennen kun tajuaa mihin mennä”. Huhhuh.

Kutonen oli kiusaamista, seiska vain haukkumista ja nyt kasiluokka on ollut myös vain haukkumista. Kasin syksyllä minulla oli taas itsemurha-aikeet silloisen poikaystäväni takia.

Ala-asteen suurimmista unelmistani oli se, että tappaisin itseni koulun edessä ja he näkisivät millaisen tuskan ovat minulle tuottaneet. Niin rankkaa kiusaaminen voi olla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

vilmaunicorn

31.07.2016 10:25:04

ihan hirveetä! Miten joku voi tehä noin? 

Anonyymi

10.12.2020 07:32:50

pääset yli muru