Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kiusattu

Nimimerkki: Murtunut (17)

Mä halusin tulla jakamaan mun oman tarinan. Noni kaikki alkoi kun olin jo 2-vuotias mun isä oli kokoaja jossain muualla kun kotona monta viikkoa jossain, vaan sen takia koska käytti huumeita. Sit yhtenä päivänä se vaan pakkas kamansa ja lähti, myöhemmin joutu autokolariin koska sen kaveri ajo päissään ja sen seurauksena menetti muistinsa eikä edes nykypäivänäkään muista mua.

Ala-aste alko ja mua alettiin heti kiusaamaan sitä kesti kauan ja sitte ylä-asteella se meni pahemmaksi. Se oli enemmän fyysistä kiusaamista. Mua uhattin et mut hakataan ja jopa tapettas. Oon sen takia kertomas tätä täällä et jos teitä kiusataan menkää kertomaan siitä opettajalle, kuraattorille, vanhemmille koska itse kerroin vasta ku olin 7 luokalla ja se oli jo liian myöhästä koska mulla todettiin sen jälkeen aikuisen vaikea masennus.

Se on tosi surullista nykyään et monia kiusataan niitten tyylistä, ihon väristä, uskonnosta ja kaikesta muuta. Kaikki on saman arvosia ja ketään ei sais jättää yksin, joten jos näätte jonkun yksin jossain ottakaa se mukaan tai jos sä oot yksin nii mee vaa rohkeesti porukkaan mukaan. Menkää rohkeesti kertomaan siitä jos teitä kiusataan, te ette todellakaan oo yksin sen asian kanssa. Pysykää vahvana ja eläkää täysillä❤️
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *