Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kiusaamisesta, itetuhoisuudesta ja laihuudesta selvinnyt nuori

Nimimerkki: Viaton tyttö (17)

Hei tämä on minun tarinani. Olin se viaton turha tyttö ? Mun kiusaaminen alko eskarissa ja jatku 9-luokkaan asti. Sain aina kuulla kuinka laiha anorektinen oon ja kuinka mun pitäis tappaa itteni. Mua kiusattiin monella tavalla ja kiusataan edelleen. Mua potkittiin, lyötiin, hakattiin, haukuttiin ja musta leviteltiin asioita mitkä ei ollu totta. Olin se vihatuin.

Mietin miten pääsisin pois tosta kaikesta niin yritin kolmannella luokalla ekan kerran itsemurhaa ja yritin sitä kymmenen kertaa, mut koskaan en vaan uskaltanu tehä sitä. Mut sitte ku mua haukuttiin laihaks, mul oli syömishäiriöitä ja, että en vaan halua syödä mitään vaanku juoda pelkkää vettä, että pääsisin sillä keinoin pois, mut ei en päässy sillä sain vaan itteni huonoon kuntoon kiusaajien takia. Olin aina yksin, mua syrjittiin.

Kun peruskoulu päätty ja pääsin amikseen niin ajattelin että mun kiusaaminen ja haukkuminen ois ohi, mut ei se ollu loppunu, se on vaan jatkunu pahempana. Oon selvinny silti tosta kaikesta, paitsi sairastuin pahaan masennukseen kiusaamisen takia.

Toivon että kukaan ei joutuis kiusatuksi ja että kaikilla ois parempi olla täs maailmas. Kaikille jotka on kiusattuja ja joutuu kokeen sitä vielä niin te selviätte siitä ❤️ Te jotka kiusaatte teil ei mee ehkä hyvin, mut kyllä teki tuutte selviämään❤️

Kiitos jos luit tämä oli minun tarinani.

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *