Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kiusaamiseni

Nimimerkki: Koulukiusattu (Alle 12)

Eli olin 1lk, ku kiusaus alko. Sillon se oli semmosta tönimistä ja haukkumista, joten en näille pojille jotka mua kiusas sanonu mitään, koska ajattelin että se olis ohimenevää. No sit kun alko 2lk, nii ne pojat alko jo huutelemaan ja levittelemään ilkeitä juoruja miusta. Sillon mä sanoin niille, että jos ette osaa muuta tehä kun kiusata, nii painukaa pois. No eihän ne lopettanu kiusaamista.

Mulla oli sillon 3 kaverii ja 2 niistä siirty niiden poikien puolelle. Sitte alko 3lk ja ennen 3lk:n alkamista mä pelkäsin, että ne ei ois lopettanu kiusaamista. No oikeessahan mä olin. Ku 3lk alko aloin fanittaa Harry Potteria ja miusta tuli ajan kanssa Potterhead ja sit ne alko kiusaamaan mua enemmän.

No sit siirrytään 4lk. Sillon mulla alko ulkonäköpaineet ja olin hirveen epävarma itestäni. No sehän ei auttanu mitään eli pojat jatko kiusaamista. Jos mun Bff ei ollu koulussa, istuin välitunnit vessassa itkemässä. Mä olin (ja oon edelleen) semmone, joka on hirveen hyvä koulussa yms. Pojat alko nimittelee mua hikeks ja nörtiks.

Sit 4lk:n aikana mulla alko kasvaa rinnat ja mä olin eka jolla ne kasvo. Ennen mua oltiin nimitelty laudaks, mut sitte mua alettiin nimittellä pullukaks ja läskiks. Nyt ku on alle kuukausi koulun alkuun ja meen 5lk, nii musta tuntuu et en haluis lähtee enää koskaan kouluun, kun eihän mua enää muuta ku kiusata.

Mut onneks mulla on Bff, johon mä pystyn luottaa aina❤
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *