Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kiusaaminen, viiltely, itsemurha-ajatukset…

Nimimerkki: Kiia (13)

En tiedä miten oikeen alottaisin mut joo siis kaikki alko siitä kun olin tosi pieni ja mä jouduin kärsimään tosi pahaa perheväkivalta ja muistan siitä ajasta tosi paljon mutta se tuo mulle tosi pahaa oloa ja niin.

Kun olin 3v. Niin minut huostaanotettiin ja en muista siitä ajasta mitään muuta kuin sen että kun täytin 7-vuotta niin pääsin takaisin kotiin.

Kun pääsin 5.luokalle niin mua kiusattiin tosi paljon ja en voinut puhua siitä kellekkään. Ja aloin miettiä itsemurhaa.

Sitten kun 6.luokka alkoi niin se kiusaaminen pahentui ja pahentui. En voinut vieläkään puhua siitä kellekkään​ ja sitten yhtenä päivänä en vaan enää jaksanut niin aloin viiltelemään pikku naarmuja. Vasta sitten huomattiin että mulla ei oo kaikki hyvin ja sitten mut pistettiin kuraattorille ja sitten tää kaikki selvisi. Ja parin viikon päästä mun koulua vaihdettiin. Uudessa koulussa kaikki meni hyvin.

Sitten koitti se päivä kun 7.luokka alkoi ja näin ensimmäistä kertaa mun luokan kokonaan. Mutta sitten se kiusaaminen taas jatkui ja jatkui en voinut puhua kellekkään siitä. Ja jatkoin viiltelyä mutta aloin viiltämään syviä viiltoja ja aloin käyttämään eri päihteitä ja sitten pääsin kuraattorille taas. Ja sain apua ja aloin jättämään päiheitä pois mun elämästä. Mutta nyt olen taas tässä tilanteessa että kaikki menee ihan ok.

Kiva jos jaksoit lukea koko ton jutun.

See u

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *