Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kiusaaminen ja päihteiden käyttö

Nimimerkki: Tyttö (17)

Harrastin kilpatanssia 4 vuotta ja kun oli se neljäs vuosi mua ei enää otettu paljoo mihinkään mukaan. Olin ryhmässä, mutta tein asioita yksin sivussa sillä aikaa, kun muut teki samaa ryhmässä ja arvosteli mua.

Seurustelin yhen pojan kanssa, mutta se suhde ei ollu terve ja lopulta jätin sen. Sen takia sain myös paljon vihaa. En enää saanu kisata, vaan valmentaja sano että ”harjottele vaan nyt tossa sivussa niin kyl sä vielä pääset kisaan”.

Olin siinä kohtaa niin loppu etten käyny enää treeneissä. Aina, kun menin sinne mua ahdisti tosi paljon ja lopulta päätin lopettaa. Sen jälkeen sain tosi paljon koulussa uusia kavereita.

Muutuin, aloin käyttään päihteitä esim. nuuskaa, tupakkaa ja joskus join. Siitä vielä viis vuotta taaksepäin sanoin, etten tuu ikinä käyttään päihteitä, mutta siihen se sitten pääty. Niistä tuli jotenkin parempi olo lopulta jäin nuuskaan koukkuun. Oli tarve saada aina lisää ja lisää, mutta jos ei ollu rahaa niin en sitä ostanu. Olin myös paljon huonoissa porukoissa. Tiesin, että päihteiden käytössä on tosi paljon vaaroja, mutta silti jatkoin.

Kirjoitin tän tarinan sen takia, että kukaan ei painostuksen takia tai omasta tahdosta alkais käyttää päihteitä. Vaikka tietäis niiden riskit, se voi olla joskus vaikeeta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *