Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kiusaaminen.

Nimimerkki: Räkis 07 (13)

Kaikki alkoi siitä kun 2lk tuli yksi tyttö jonka tiesin jo päiväkodista. Mun ala-aste ei ollu mikään tavallinen. Yhdessä luokassa oli 1-2lk toisessa 3-4lk ja vikassa 5-6lk. No 2luokkalaisia oli kuusi. Minä sitte vaikka mira, ella (tuli 2luokalla meijän kouluun), Tuomas, Aapeli ja Jani. (Keksin nuo nimet btw).
Oli käsityötunti ja Ella tuli luokkaan. Minä ja Mira mentiin heti näyttään paikkoja Ellalle ja meistä tuli semmonen kolmankopla miten sen ny sanoo. Meillä oli PALJON riitoja ja  mä olin se joka ei suuttunut koska mä en vaan kehannu näyttää mun tunteita. Muistan. Aloin kiusaamaan Ellaa eniten puhelimen välityksellä joskus 3lk alussa. Minä ja Mira alettiin jättää Ellaa ulkopuolelle, haukkumaan jne. Mä olin se joka aloitti kiusaamisen oman paskan olon takii mikä tuli kotoo (joo vittu ny mua niiku pitäs alkaa säälii?) tein ihan vitun väärin. Tiedän. En ite tajunnu sillon.
Kerran vittu mä jopa Potkasin Ellaa ja se ei ollu ees kouluaikaan. Häpeen sitä eniten mitä tein. No me aina sovittiin ne riidat jne. Muistan ku Mira  oli suuttunut mulle ja Ellalle. Me ei jätetty Miraa ulkopuolelle vaan se itse "jätti" meidät ja tottakai opettajat puuttu siihenkin ja VÄITTI että kiusataan Miraa… niitä puhutteluja on ollu monta apuopettajankaa mutta tää meni jo opettajan huoneen puolelle eli siellä oli rehtori ja pari muuta opettajaa. Se rehtori väitti että kiusattaisiin Miraa ja apuopettaja (vaikka Heini) vissii itki, Ella ja Mira.
Mä olin ihan vitun lähellä alkaa itkee mutta mä en vaan viittiny ei sen takii että se ois noloo vaan en oo melkee ikin itkeny kenenkää eessä joten niih. Ja toi puhuttelu oli joskus 5lk lopussa tai 6lk alussa. Se Ellan kiusaaminen loppu 4lk lopus tai 5lk alus tai lopus. 2019 kesä. Olin yksin. Koko kesän. Koska sen takia ku sanoin että mä en luota Miraan. Sen takia… Ja Ella suuttu siit mulle…miks vitussa..? 2019 kesän lopus me vissii sovittiin se ja tuli siin jotai kivoi muistoi. Muistan ku joskus 2-4lk hojin kokoajan Miralle että haluun tappaa itteni. Kaikki oli sen takia koska mulla meni kotona nii paskasti. Se sattu mua ihan vitusti koska olin vielä sen ikänen..mä en aijo tänne kertoo sitä koska joku kuittenki va cringeis mua 🙂
3-5lk. mua kiusattiin mun S-vian takia. Kyllä mua kiusattiin ja kiusasin samalla. Muistan sen pojan vittu aina. Mut mun kiusaaminen ei ollu jokapäivästä mutta ei myös Ellankaa kiusaaminen. 5lk sillo se mun kiusaaminen paheni mun muistin mukaan se vitun Kimi (keksitty nimi) vaan matki mun puhetta ja vihas mua ilman syytä. Olin joskus Miran synttäreillä siellä oli vissii 3-4lk olin sillo 3lk ja oltiin pullonpyöritystä. Tuli mun kohta. Multa kysyttiin kenestä tykkään. Sanoin Kimi. Sanoin sen sen takii koska muutkin sano sen. Vaikka mä en edes tykänny Kimistä.. mä en vaan kehannu jostain syystä sanoo että en kenestäkään. Kuitenki ne oli menny sanoo Kimille ja sentakii se alko kiusaan mua..
Olin vitun läski 1-5lk. Nykyää oon oikeesti normaali kaikkien muittenki mielestä. 6lk. sillon mulla, Ellalla ja Miralla meni ihan hyvin? Suurimman osan vapaa-ajasta olin Ellalla. Ennen olin taas Miralla. Ymmärrän hyvin miks Mira tunsi olonsa yksinäiseks? Se koulu missä olin niin kaikki oli lestoja paitsi minä, Ella ja yks muu. Se oli vituttavinta koska se oli niin outoo entiiä miks.
2020 kesä. Heti ku kesä alko Ella lähti pois täältä paikkakunnalt. Oltiin yhteydessä mutta Mira taas ei. Tunsin Mirankaa päiväkodista asti ja tuntuu ku sillä ois joku mua vastaan nykyään. Pari viikkoo sit vedin välit Ellankaa Mä en vaan kestäny sitä mitä kaikkee se on tehny mulle. Joo oon ite tehny sille vielä paskemmi mut ne on menneitä. Ella jätti mut yksin. En kestäny sitä ja mulla meni lopulta hermot ja vedin välit. Se ties että mulla eioo ku Ellan lisäks Mira ja yks muu kaveri jonka oon tuntenu myös päiväkodista mutta vielä kauemmin.
Halusin vetää välit Ellankaa ja Mirankaa ku kerrankin mahollisuus. Mira ei oo tajunnu viel että en haluu olla senkaa missään tekemisissä mutta kerron sille lähipäivinä. Oon ollu tän kesäloman kokonaan yksin ilman kavereit. Oon ollu vaa kylällä yksin hillumas mut sit yks päivä yks poika jonka tiiän jotenki snäpin kautta tuli kysyy että miks oon yksi tääl ja mää vastasinn "öö emmää tiiä" ja se kysy "eikai haittaa jos tuun tähä?" olin senkaa si loppuillan ja tuli meist kavereit. Oon ollu senkaa kylällä ny pari muut kertaa ja näi. Mua häirittee ku se on kysyny mua ainaki 3 kertaa kylälle mutta mää ennoo päässy just sillo.. sillai entiiä haluisinks siit mun kaverin ja silllai taas haluisin. Kosk en oo ikin ollu poikienkaa vapaa-ajalla niiku nii ja mul ei oo ikin ollu poikapuolisii kavereit ni seo mun mielest iha eri asia ku tytönkaa..
Sitte se yks toinen tyttö ( nytte vaikka Sara) kenenkaa oon tuntenu päiväkodist asti. Sillä on poikaystävä ja sen poikaystävän isoveli on mun isosiskonkaa yhessä. No tottakai Sara ja mun sisko on ny tietenki parempii kavereit ku minä ja Sara.. tuntuu ku kaikki hyvä multa vietäis vaan pois..ja yläasteelle meno mulla ei vittu oo edes kavereita kenenkaa olla ja tiiän että kukaan niistä ei haluu tutustuu muhun joten oon miettiny ihan vitun monta kertaa itsarii ja suunnitellukki että miten teen sen. Mutta ei viel että millä tavalla teen itsarin vaan sen että miten kukaan ei vois estää sitä.
Mun sisko pakotti kerran mun testaa nuuskaa ja nyt multa löytyy puoltäys kiekko repusta. En oo riippuvainen se tuo mulle semmmosen kivan olon ns. Ja tottahan kai mun sisko on antanu mun kokeilla tupakkaa siltä aika monta kertaa. Oon monesti halunnu kokeilla kannabista ei sen takii että se ois siistii vaan että millanen vaikutus mulle tulis siit.. mun perheessä äiti on ollu kova käyttään tupakkaa mutta nykyää se ei tyylii edes polta. Toinen isosisko joka on täysikänen taas käyttää nuuskaa. Isoveli sentää ei oo vissii koskenu niiihi idk ku en oo senkaa tyyli puheväleis..
Mulla on äiti, iskä, äitipuoli ja isäpuoli. Oon miettiny itsarii ennenku koulut alkais koska mua PELOTTAA mennä sinne ja se mun entinen kiusaajaki on siellä..mut nyt voin sanoo sille suorat sanat jos se sanoo mulle ees vittu jotai…vihaan sitä ihmist ylikaiken…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *