Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kiusaajasta kiusatuksi

Nimimerkki: Kiusattu (12)

Moi! Oon saanut kuulla niin paljon pahaa musta että mä alan jo uskomaan siihen kaikkeen. En oo silleen uskaltanut puhua mun tilasta ees psykiatrille jolla mä oon käynyt jo joku 3 vuotta. Musta on puhuttu koulussa pahaa jo 5 vuotta ja kohta alkaa kuudes vuosi☹️ Muiltakin luokilta on huomattu, mut joka tarkoittaa sitä että mä kuulen sitä lähes aina ja en jaksa enää uskoa siihen että mä olisin kaunis tyttö joka saa kaikki muut nauramaan.

Oon kyllä itsekkin kiusannut päiväkodissa muita mutta, se oli aika pientä verrattuna nykyhetkeen. Nykyään mä ymmärrän sen tilanteen vakavuuden. Mulla on kyllä kavereita joille puhua mutta en voi tai pysty enää luottamaan ihmisiin samalla tavalla kuin ennen. Mulla on suuria haaveita esimerkiksi tulla laulajaksi. Mä rakastan laulamista yli kaiken. Mä puran kaikki siihen koska se on ehkä ainut asia mikä mulle tuo nykyään mielihyvää.

Oon itkenyt monia iltoja vain sen takia koska kun on saanut kuulla kaikkea pahaa itsestään niin mä olen ainakin alkanut uskoa sitä kaikkea. Mä oon tehnyt miljoonia masennustestejä ja kaikki ne näytää aina täyttä tai jotakin erittäin lähellä sitä olet virallisesti vakavasti masentunut lukua. Musta tuntuu että mulla saattaa olla oikeasti joku masennus koska tila ei oikeasti ole kovin hyvä. Mulla on diagnosoitu asperger joka saattaa olla todennäköisin syy sille miksi mua kiusataan. Pahimmat lauseet/sanat mitä Mä olen saanut kuulla itsestäni on tälläisiä: Se on hullu, kannattaisiko sun katsoa itseäsi peiliin ja lista vois vain jatkua… Kiitos kun jaksoit lukea ja hyvää jatkoa teille muille.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Anonyymi

03.03.2017 17:34:31

kuulostaa tutulta mulle. mutta vähän erilainen tarina kuitenkin..

Anonyymi

03.03.2017 17:35:07

mut oon 2 vuotta vanhempi ku sä

Mä täällä moi

12.05.2017 13:20:49

Kuulostaa niin kauheelta. Mä en voi käsittää että MIKSI IHMEESSÄ ihmisten täytyy kiusata! Pitääkö niiden vaan kasvattaa omaa egoaan vai mikä on ongelmana?

Mulla on sama pianon soiton kanssa, pystyn purkaan mun kaikki tunteet siihen ja siks se on niin siistiä soittaa. Jos sä haluut laulajaks niin susta myös tulee semmonen! Vaikka joku haukkuis sun ääntä tai jotain niin älä välitä, sä tiedät et sulla on hyvä ääni joten jos sä vaan päätät et mikä susta tulee, susta myös tulee semmonen!

Mut eiks se oo niin et jos oot masentunu, elät menneisyydessä ja jos ahdistunu, elät tulevaisuudessa?

Tsemppiä ja haleja ja kaikkee hyvää sulle! Oot ihana<3