Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

08.01.2020 | Ihastuminen

Kertomista miettiville

Nimimerkki: Mietiskelijä (16)

Moi! Olen kohta 16-vuotias tyttö. Varmaan noin vuosi sitten tajusin, että olin ihastunut yhteen ystävääni. En niinkään ulkonäön tms. takia, vaan siksi että nautin hänen seurastaan. Eräs ilta päätin karkaista itseni ja kysyä häneltä että tykkääkö hän minusta. Hän vastasi että joo mutta kaverina. Hyväksyin sen todella nopeasti, ja nyt olen iloinen siitä että hän on ystäväväni ja että voin aina luottaa häneen.
Tällä haluan sanoa kaikille, jotka miettivät, pitäisikö kertoa ihastukselle, että tosi ystävyys ei kärsi siitä. Silloin vain tulet tietoiseksi toisen tunteista ja hän tietää sinun omistasi. Jos pysytte ystävinä, molemmat teistä tietävät, että kaikki on yhä hyvin. En osaa sanoa yhtä hyvin niille, jotka eivät tunne ihastustaan kunnolla… Rohkeutta kaikille, oli kyse sitten mistä tahansa! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

30.12. 09

08.01.2020 15:41:31

Ja tuota se poika kutsu mua Halloween-bileissä sen tyttöystäväks sen kavereitten kuullen.

30.12. 09

08.01.2020 15:41:31

Oon aika nuori ehkä tänne mut haluisin sanoo et oon ihastunu yhteen poikaan joka oli ykkösellä meijän luokalla. Pojalla on kova astma ja pelkään et se kuolee Koronaan. Tiiän toi oli vähän liian varovaista mut oikeesti. Oon vieny joskus koulussa sen naulakkoon pari kirjettä jossa oli: mun tunteet sitä kohtaan, mun puhelinnumero, ja mun lempinimi jonka se poika kyl tietää. En uskalla sanoo sille suoraan enkä voikkaan koska vitun tyhmä karanteeni ja juu. Tämä rohkaisi mua kertomaan pojalle syksyllä et oon aika rajusti ihastutnu siihen. Kiitos tarinasta!