Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kaverit

Nimimerkki: Kaniini (12)

Mä päätin nyt tulla kirjottaa tänne vähä. Eli siis tunsin yhen tytön mutta se ei ollut mikään mun parhaimmista kavereista mutta kesäloman aikana me tutustuttiin paremmin ja siitä tuli mulle toosi hyvä kaveri. Kutsutaan häntä nyt tästä lähtien vaikka Riinaksi. Mutta kun koulut taas alkoi menin muistaakseni nelos luokalle niin aloin olla välkillä mun parhaan kaverin jota kutsutaan vaikkapa Liljaksi ja Riinan kanssa. Meillä oli hauskaa yhdessä, mutta jonain päivänä Lilja sanoi mulle että Riina yrittää omia mut ja jotain tämmöstä muuta.
Nää mun kaverit alko sit "tappelemaan musta" ja ne ei voinut olla yhessä. Mutta tästä asiasta puhuttiin open kas ja kyllä jotenki selvittiin ja kun pääsin sitten vitos luokalle en enää ollut tämän Riinan kanssa. Tutustuin paremmin pariin tyyppiin ja meistä syntyi kaveriporukka johon kuului Lilja ja kaksi tyyppiä jotka olen tuntenut eskarista asti hyvin joita sanotaan nyt vaikka Islaksi ja Aidaksi ja pari tyyppiä johon tutustuin paremmin. No tämä vuosi meni ihan hyvin tai sain kyllä tietää että tämä yksi kehen olin tutustunut haukkui selän takana mun kavereita ja oli muutenki tosi outo ja niin. En enää tavannut näitä kavereita joihin tutustuin kesälomalla tai sen jälkeen. Mutta nyt kutosluokalla olen tutustunut paremmin pariin tyyppiin ja musta näistä tyypeistä jota sanotaan vaikka Adaksi ja Ilonaksi, Liljasta Riinasta ja Islasta tuli tiivis kaveriporukka.
Meillä oli kivaa yhessä ja näin mutta sit huomasin et nää muut alko tiuskii js puhuu pahaa tästä Riinasta. No en eka tehny asialle mitää mut ku tätä syrjimistä oli jatkunu aika pitkään nii päätin puutta asiaan. Yritin sanoo mun kamuille et tää ei oo ok mut en mä mikää paras oo neuvomaan ku oon itekki vähä kiusannu Riinaa ja ehk muitaki mut juu. Tää "riita" meni aika pahaks ja nää muut ei pystyny olee Riinan kaa nii olin sit aika usein sen kans välkillä yms ja Lilja alko taas valittaa et oon Riinan kanssa kokoaika mut ymmärrän sitä en viitti ny kertoo miks.
Tää oli tosi sekavaa ja surullista aikaa ku en tienny kenen kanssa ja kenen puolella oon. Mut tää homma juteltiin sit open kaa selviks ja ollaan nyt kaikki kavereita! Tää tarina oli vähän sekava mutta kiva jos joku jakso lukee.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *