Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

”Kaverini” kiristi Minua

Nimimerkki: Your.Local_Bitch (12)

Moi, olen 12v tyttö.Kun olin 2 luokalla, menin aina iltapäiväkerhon jälkeen kaverini kanssa matkalla olevaan kauppaan. Ostettiin sieltä sitten minun rahallani jotkut 1-2€ maksavat patukat ja syötiin ne salassa matkalla. Asia ei ole vieläkään selvinnyt, koska olin silloin ja nytkin peloissaan että vanhempani suuttuisivat minulle kovasti ja heittäisivät minut ulos. Minulla ei ole ikinä ollut mitään ongelmia vanhempieni kanssa, ja he ovat silti yhdessä tähän päivään asti. Käytin tosiaan varmaankin 30€ siihen paskaan. Noh, eikun  tarinaan.

Tosiaan, tätä oli jatkunut jo joku pari viikkoa.päätin kertoa asiasta yhdelle kaverilleni. Kerroin hänelle ettei hän saisi kertoa asiasta kenellekään. Pari vikikoa taas vilahti, ja sitten kaverini rupesi koputtelemaan ikkunoihin että talon omistajat häiriintyisivät, rikkomaan tavaroita. Nuo tapahtuivat siis aina iltapäiväkerhomatkalla. Sitten kun päätin kertoa asiasta ohjaajille ja sain kaverilleni että mä kerron niille, niin se sanoi ”jos sä kerrot nii mä kerron et sä ja ***** ootte ollu salaa kaupassa!” En sitten viitsinyt kertoa asiasta. Ajan myötä se selvisi useimmille kavereilleni, ja kerran kun oli vapaa aikaa iltapäiväkerhossa (ipessä) niin kaverini varmaan vahingossa sanoi nopeasti meidän salaisuutemme vaikka olin sanonut hänelle ettei sitä saisi kertoa kenellekään. Laitoin käden hänen suvulleen ettei puheesta saanut mitään selvää. Kun kaverini alkoi hiukan nyyhkyttämään, niin yksi ohjaajista kysyi mistä *** oikein puhui. Tein sitten jonkun tekosyyn ja ohjaaja usko tai älä uskoi sen!

Luulen, että kaverini ovat unohtaneet sen jo mutta päässäni vähän väliä vilisee muistoja noista tapahtumista, ja siksi juuri päätin kirjoittaa sen tänne. En muista paljoa tapahtuneesta, paitsi nämä tapahtumat, joten en nyt voi kertoa niitä teille. Muistakaa, miettikää ennen kuin teette, se voi johtaa isoihin ongelmiin ja kannattaa totella aikuisia- Vaikka tuntuisikin ”coolilta” tehdä sääntöjen vastaisesti, se ei ole. Usko pois,se on juuri päinvastain.Siitä voi seurata jopa isot seuraamukset, riippuen tietenkin minkä säännön olet rikkonut tai asian olet tehnyt, jota ei saisi tehdä. Totelkaa aikuisia!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *